Spektakularna metamorfoza Iwony Pavlović. Schudła prawie 20 kg dzięki trzem czynnikom

Ivona Pavlović sama wspomina, że musi uważać na to, co je, by utrzymać idealną sylwetkę. Jakiś czas temu celebrytka zrzuciła nadprogramowe 20 kg i od tej pory czuje się świetnie. Jest zachwycona swoją sylwetką. Co robiła, by osiągnąć swój cel?

Sekret figury Iwony PavlovićSekret figury Iwony Pavlović
Źródło zdjęć: © Facebook | Iwona Pavlović
Paulina Hermann

Jurorka "Tańca z gwiazdami" jest ogromną przeciwniczką głodówek i radykalnych diet. Udało jej się osiągnąć wymarzoną sylwetkę przez rygorystycznych zmian w jadłospisie. Celebrytka schudła aż 18 kilogramów i cieszy się z tego stanu rzeczy. Nosiła rozmiar 42, teraz ubiera 36. Jak udało jej się tego dokonać? Pavlović postawiła na trzy czynniki, a najważniejszym jest ruch. Gwiazda telewizji zazwyczaj stara się tańczyć, jednak gdy tego nie robi wybiera inne formy aktywności fizycznej. Często uprawia nordic walking, gdyż uwielbia spacer z kijkami, czasem też gra w tenisa.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Od samego patrzenia na te małe dzieła sztuki cieknie nam ślinka. Z tobą będzie tak samo

Jak schudła Iwona Pavlovic? Gwiazda Polsatu ma bardzo ciekawą dietę

Celebrytka zwraca uwagę na jeszcze dwa czynniki, czyli regularne spożywanie posiłków oraz odpowiednie menu. Aby zmienić nawyki żywieniowe, udała się do dietetyka, który podpowiedział jej, co powinna zrobić. Dzięki temu wie, których produktów nie powinna spożywać. W menu goszczą ryby, owoce, zdrowe owsianki, sałatki, chude mięso oraz warzywa. Często też sięga po jajka. Zawsze ma przy sobie jakąś przekąskę, na przykład owoc lub pestki.


- Na śniadanie wybieram jajecznicę albo płatki. Później sięgam po jakiś owoc. Na obiad zjadam kurczaka i zieleninę, a na kolację twarożek z warzywami albo jakąś sałatkę - powiedziała Iwona Pavlović.

Celebrytka konsekwentnie trzyma się zasad i nie zamierza ich w żaden sposób łamać. Je regularnie, ustawiła sobie nawet specjalny budzik, który mówi jej co i kiedy ma zjeść. Do minimum ograniczyła ziemniaki i makaron. Jak sama mówi, skłonność do tycia jest u niej genetyczna, musi więc mocno się pilnować.

Wybrane dla Ciebie
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej