58-letnia Aneta Kręglicka wciąż wygląda jak Miss Świata. Unika jedzenia jednego produktu

Aneta Kręglicka podzieliła się swoimi małymi tajemnicami, które dotyczą jej sylwetki. Opowiedziała o diecie i aktywności fizycznej, dzięki którym utrzymuje idealną wagę. Co robi na co dzień? Na co zwraca uwagę Miss World z 1989 roku?

Aneta Kręglicka ma idealną figuręAneta Kręglicka ma idealną figurę
Źródło zdjęć: © Instagram.com | Aneta Kręglicka
Paulina Hermann

Aneta Kręglicka bardzo rzadko udziela wywiadów, swoimi przemyśleniami dzieli się czasem. Zrobiła jednak mały wyjątek i opowiedziała Plotkowi o swojej diecie oraz o tym, na co zwraca uwagę na co dzień. Jaki jest jej sekret? Co takiego robi, że w wieku 58 lat wciąż wygląda obłędnie? Tajemnica tkwi w odpowiedniej diecie. Była modelka niemal całkowicie zrezygnowała z jednego produktu.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Te szaszłyki zrobią prawdziwą furorę. Chrupiące, pyszne i na dodatek z piekarnika

Aneta Kręglicka ma idealną figurę. Omija pewien produkt

W lipcu 1989 roku została Miss Polonia, a kilka miesięcy później doceniono jej urodę na świecie i okrzyknięto Miss World. To sprawiło, że zdobyła ogromną popularność w kraju i na całym globie. Przyznała, że część z zadań, które wiązały się z tym tytułem, nie była dla niej przyjemna. Jednak największe zainteresowanie wywołuje to, w jaki sposób Kręglicka cały czas utrzymuje swoją wagę. Odpowiedzią jest odpowiednio zbilansowana dieta.

Moja dieta to przede wszystkim zdrowe odżywianie, nigdy się nie odchudzałam, bo nie musiałam. Lubię jeść, ale lekko, głównie warzywa, owoce, jajka, trochę nabiału, ziarna, orzechy. Unikam mięsa. W dużej mierze jem raw food (surowe jedzenie - przyp. red.).

Aneta Kręglicka

Oprócz tego Kręglicka regularnie trenuje, dzięki czemu ma świetną kondycję. Biega po 6 kilometrów. Była modelka przyznała też, że nie lubi nudy i nicnierobienia. Codziennie stara się być aktywna fizycznie. To oraz zbilansowana dieta są kluczem do jej sukcesu. Aneta Kręglicka, mimo że dobiega już 60, cały czas wygląda zachwycająco.

Miss World 1989 - Crowning Moment

Wybrane dla Ciebie

Zawsze dodaję do mielonych tę przyprawę. Świetnie podkreśla i wydobywa smak mięsa
Zawsze dodaję do mielonych tę przyprawę. Świetnie podkreśla i wydobywa smak mięsa
Od lat uchodzi za towar luksusowy. Kiedyś karmili nim więźniów
Od lat uchodzi za towar luksusowy. Kiedyś karmili nim więźniów
Dzieciaki wracają na treningi. Domowy izotonik z tym składnikiem sprawdzi się lepiej niż ze sklepu
Dzieciaki wracają na treningi. Domowy izotonik z tym składnikiem sprawdzi się lepiej niż ze sklepu
Do kaszy dodaję ulubione grzyby. Zapach sprowadził nawet sąsiadkę
Do kaszy dodaję ulubione grzyby. Zapach sprowadził nawet sąsiadkę
Lepszy niż bagietka czosnkowa. Zrobiłam do sałatki na wrześniowy piknik
Lepszy niż bagietka czosnkowa. Zrobiłam do sałatki na wrześniowy piknik
Czy można jeść skórkę z cytryny? Wiele osób wciąż zapomina o jednym
Czy można jeść skórkę z cytryny? Wiele osób wciąż zapomina o jednym
Wystarczy dodać 3 łyżki do farszu na gołąbki. Będą soczyste i pełne smaku
Wystarczy dodać 3 łyżki do farszu na gołąbki. Będą soczyste i pełne smaku
Z tego mięsa zrób pulpety. Będą zdrowsze, mięciutkie i bardzo soczyste
Z tego mięsa zrób pulpety. Będą zdrowsze, mięciutkie i bardzo soczyste
Dodaj 2 łyżki na początku gotowania ziemniaków. Równomiernie się ugotują i nie będą się rozpadać
Dodaj 2 łyżki na początku gotowania ziemniaków. Równomiernie się ugotują i nie będą się rozpadać
Do placków ziemniaczanych ścieram bulwę z przepisów prababci. Efekt? Smak i chrupkość 2x lepsze
Do placków ziemniaczanych ścieram bulwę z przepisów prababci. Efekt? Smak i chrupkość 2x lepsze
Polacy zapomnieli o tym niskokalorycznym mięsie. Ten błąd, jak w Masterchefie, psuje cały smak i właściwości
Polacy zapomnieli o tym niskokalorycznym mięsie. Ten błąd, jak w Masterchefie, psuje cały smak i właściwości
Tak szybko ściągniesz skórkę z kiełbasy. Żałuję, że wcześniej nie znałam tej prostej metody
Tak szybko ściągniesz skórkę z kiełbasy. Żałuję, że wcześniej nie znałam tej prostej metody