Edyta Górniak ostrzega przed wodą butelkowaną. "Jest uśmiercona"

Edyta Górniak za każdym razem szokuje swoimi wypowiedziami. Artystka, której dusza ma ponoć 4000 lat założyła ostatnio "Akademię Przebudzenia", gdzie mówi o życiu duchowym. Podobne wypowiedzi możemy znaleźć na jej Instagramie. Ostatnio wrogiem numer jeden stała się... woda z butelki.

ObrazekEdyta Górniak o wodzie butelkowanej, fot. YouTube/TVN Style
Paulina Hermann

Edyta Górniak o wodzie butelkowanej wypowiedziała się jakiś czas temu. Podzieliła się z fanami spostrzeżeniem, że jest ona... nieprawdziwa. Na Instagramie napisała:

"Prawdziwa woda występuje tylko na wolności. Reszta, czyli wszystkie zamknięte na lata w butelkach, to substancje tylko złudnie podobne charakterem do wody".

Edyta Górniak o wodzie butelkowanej. Zdaniem celebrytki lepiej jej nie pić

Piosenkarka stworzyła teorię, z której wynika, że flora bakteryjna umiera po zamknięciu jej w butelkę. Magicznym sposobem ona zgnije. Szczególnie, że płyn jest nieprawdziwy i robi cosplay wody.

"Aby nie zgniła, musi ulec obróbce, czyli zniszczeniu jej flory. W ten sposób powstaje substancja/substytut na podobieństwo wody. Ma jej charakter, lecz nie ma jej struktury" - napisała w poście.

Niżej stwierdziła, że woda ma swój kod częstotliwości. Zdaniem artystki możemy ją ożywić za pomocą "intencji miłości i wdzięczności". Ten "kod częstotliwości" zmienia strukturę wody.

"Na podobnej zasadzie upraszczając, jak uruchamia się silnik od silnika" - dodała.

Edyta Górniak ostrzega fanów. "Woda butelkowana jest uśmiercona"

Celebrytka postuluje za tym, by pić prosto z górskich źródeł, bo taka jest najlepsza. Poza tym piosenkarka zwróciła uwagę na to, że powinniśmy żyć w zgodzie z naturą.

"Jeśli nie można się napić wody ze strumienia, z górskich potoków, to nie ma już tej cennej flory bakteryjnej, ta butelkowana woda zawsze musi być uśmiercona w dużym stopniu" - tak brzmi kolejna myśl Edyty Górniak.
Obrazek
Woda z butelki (adobe)

Piosenkarka dba również o swoją dietę. Całkowicie unika mięsa (nie je nawet ryb). W menu królują warzywa, owoce oraz kasza. Pije bardzo dużo wody. Ciekawe tylko, czy pochodzi z górskiego strumyku.

Spróbuj kurczaka na makaronie z batatów. Palce lizać!

Wybrane dla Ciebie
Takie bułeczki piekła moja babcia. Pizza może się przy nich schować
Takie bułeczki piekła moja babcia. Pizza może się przy nich schować
W Pradze spróbowałam tradycyjnych knedli. Zwykłe odeszły w zapomnienie
W Pradze spróbowałam tradycyjnych knedli. Zwykłe odeszły w zapomnienie
Nigdy wcześniej nie słyszałam o tej rybie i żałuję. Prawie nie ma ości, jest bardzo zdrowa i soczysta
Nigdy wcześniej nie słyszałam o tej rybie i żałuję. Prawie nie ma ości, jest bardzo zdrowa i soczysta
Jesienią często robię zamiast samych ziemniaków. Ma więcej wartości i jest pyszna
Jesienią często robię zamiast samych ziemniaków. Ma więcej wartości i jest pyszna
Naleśniki farmerskie to obiadowy hit. Teść nie mógł się nachwalić tego farszu
Naleśniki farmerskie to obiadowy hit. Teść nie mógł się nachwalić tego farszu
Zapomniana zupa naszych babć, która syci i rozgrzewa. Strzelczyk pokazał, jak zrobić najlepszą
Zapomniana zupa naszych babć, która syci i rozgrzewa. Strzelczyk pokazał, jak zrobić najlepszą
Do ulubionej zupy dodaję 2 składniki. Dzięki temu jest jeszcze smaczniejsza
Do ulubionej zupy dodaję 2 składniki. Dzięki temu jest jeszcze smaczniejsza
Dzieciaki uwielbiają taką herbatkę. W domu robię zdrowszą, a cieszy tak samo
Dzieciaki uwielbiają taką herbatkę. W domu robię zdrowszą, a cieszy tak samo
Zawsze się udaje. Przepyszne ciacho do kawy
Zawsze się udaje. Przepyszne ciacho do kawy
Najlepsza sałatka dla sercowców. Ugotuj w tym płynie, a warzywo nie wyjdzie gorzkie
Najlepsza sałatka dla sercowców. Ugotuj w tym płynie, a warzywo nie wyjdzie gorzkie
Ciocia dodaje 1 łyżeczkę do placków ziemniaczanych. Wychodzą 100 razy bardziej chrupiące i pulchne
Ciocia dodaje 1 łyżeczkę do placków ziemniaczanych. Wychodzą 100 razy bardziej chrupiące i pulchne
Dla Niemców to rarytas od lat. Polacy chcieliby wyrzucić ten smak z pamięci
Dla Niemców to rarytas od lat. Polacy chcieliby wyrzucić ten smak z pamięci