Ewa Farna wykluczyła ze swojej diety te dwa produkty. Tryska energią
Ewa Farna od lat robi wielką karierę w Czechach i w Polsce. Młoda mama dba o odpowiednie rytuały, aby zachować siłę i formę na koncertach. W swojej diecie unika dwóch produktów, dzięki czemu może cieszyć się dużą dawką energii.
30.08.2023 | aktual.: 30.08.2023 09:13
Występ na scenie i zagranie dobrego koncertu to niezwykły wysiłek dla organizmu. Nic więc dziwnego, że gwiazdy polskiej i światowej sceny dbają o swoje zdrowie i odpowiednią kondycję, która umożliwi danie odpowiedniego show swoim fanom. Ewa Farna karierę robi w dwóch krajach, chociaż aktualnie skupia się na czeskiej publiczności. Nie odmawia jednak występów na polskich festiwalach i galach, gdzie zachwyca widzów swoim głosem. Aby odpowiednio zadbać o swoje zdrowie, gwiazda dba o odpowiednie odżywianie.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
Ewa Farna w roli mamy
Ewa Farna od kilku lat z powodzeniem łączy karierę muzyczną z rolą mamy. W 2019 roku urodził się jej syn Artur, a trzy lata później na świecie pojawiła się córeczka Ella. Narodziny dzieci wpłynęły na codzienną rutynę gwiazdy, pomagając ją uporządkować i położyć większy nacisk na kondycję i zdrowie.
Zrezygnowała z dwóch produktów
Aby zadbać o zdrowie, Ewa Farna wyeliminowała ze swojej diety dwa produkty.
O szkodliwości alkoholu doskonale słychać od wielu lat. Coraz częściej mówi się również o tym, aby kontrolować ilość cukru w codziennej diecie. Zbyt duża ilość może prowadzić do szeregu problemów zdrowotnych, w tym problemów z wagą, zmniejszonej wrażliwości na insulinę, insulinooporności i ryzyka rozwoju cukrzycy typu 2. Rezygnacja z alkoholu i kontrola ilości spożywanego cukru z pewnością korzystnie wpływa na zdrowie i ogólne samopoczucie.