Ma 57 lat i figurę modelki. Była żona Ibisza wyznała, jakie produkty wyeliminowała z diety

Prezenterka telewizyjna Anna Nowak-Ibisz dużą wagę przykłada do tego, jak wygląda. Stara się zawsze prezentować nienagannie i to dotyczy nie tylko jej ubioru, ale również i ogólnej postury. Była żona Ibisza ma 57 lat i figurę, jakiej zazdrości jej mnóstwo kobiet. Wyjawiła, których produktów unika.

Anna Nowak-Ibisz i jej sposób odżywiania sięAnna Nowak-Ibisz i jej sposób odżywiania się
Źródło zdjęć: © Licencjodawca | Anna.Nowak.Ibisz.oficjalnie
Paulina Hermann

Od 2011 roku była prezenterką telewizyjną na kanale TVN Style. Prowadziła tam słynny program "Pani Gadżet", w którym pokazywała i testowała najróżniejsze produkty codziennego użytku. W 2023 roku nagrywanie programu zakończyło się. Anna Nowak-Ibisz przez 4 lata była żoną Krzysztofa Ibisza, z którym ma syna, ale ich małżeństwo skończyło się w 2009 roku.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Ziemniaków w takim wydaniu jeszcze u nas nie było. Od razu stały się hitem

Anna Nowak-Ibisz ma figurę modelki. Z diety wyeliminowała dwa produkty

W rozmowie z "Faktem" wyznała, co robi, by utrzymać nienaganną sylwetkę. Wspomniała też o produktach, których unika. Okazało się, że było to konieczne ze względu na to, że cierpi na zespół jelita wrażliwego. Prezenterka wyeliminowała więc cukier, którego przy tej przypadłości nie powinna jeść. Testy nutrigenetyczne również pokazały, że tego składnika powinna unikać. Lista "zakazanych" produktów jest jednak jeszcze dłuższa.

- Unikam nabiału. Unikam wszelkiej żywności przetworzonej, ale przede wszystkim eliminuję pszenicę, zboża, poza gryką i gryczanym chlebem - mówiła w tym samym wywiadzie.

Wyeliminowanie cukru i nabiału oczyszcza organizm, robi sobie też modne w ostatnim czasie przerwy w jedzeniu, czyli tak zwane okna żywieniowe. Oprócz tego zwraca szczególną uwagę na aktywność fizyczną. Anna Nowak-Ibisz uwielbia ruch na świeżym powietrzu. Jak sama mówi, spacery po lesie regenerują umysł i pozwalają nam odpocząć od zgiełku dnia codziennego. To też czas, w którym niczym się nie martwi. Te wszystkie czynności składają się na to, że prezenterka cieszy się nienaganną sylwetką.

Wybrane dla Ciebie
Prawie wszyscy smażą grzyby w ten sposób. Tylko najlepsze gospodynie wiedzą, że to prosta droga do katastrofy
Prawie wszyscy smażą grzyby w ten sposób. Tylko najlepsze gospodynie wiedzą, że to prosta droga do katastrofy
Nie bawię się w dekorowanie pierników. Zanurzam w czekoladowej glazurze i gotowe
Nie bawię się w dekorowanie pierników. Zanurzam w czekoladowej glazurze i gotowe
Nie eksperymentuję ze śledziami. Rok temu moczyłam je w ten sposób i wyszły doskonałe
Nie eksperymentuję ze śledziami. Rok temu moczyłam je w ten sposób i wyszły doskonałe
Siostra Anastazja dodaje do farszu do uszek. Wychodzi pełen smaku i kremowy
Siostra Anastazja dodaje do farszu do uszek. Wychodzi pełen smaku i kremowy
To najlepszy farsz do pierogów na wigilię. Kapusta jest miękka, delikatna, ale nie brakuje jej smaku
To najlepszy farsz do pierogów na wigilię. Kapusta jest miękka, delikatna, ale nie brakuje jej smaku
Żadna woda czy mleko. Wybieram inny płyn do moczenia i suszone grzyby są mięciutkie, a smak jeszcze wyraźniejszy
Żadna woda czy mleko. Wybieram inny płyn do moczenia i suszone grzyby są mięciutkie, a smak jeszcze wyraźniejszy
Odkąd zrobiłam pierwszy raz, rodzina nie chce słyszeć o innym. Jest tak kremowy i delikatny, że rozpływa się w ustach
Odkąd zrobiłam pierwszy raz, rodzina nie chce słyszeć o innym. Jest tak kremowy i delikatny, że rozpływa się w ustach
Kiedy stawiam na stolę tę sałatkę, wszyscy się uśmiechają. Jest hitem każdego spotkania rodzinnego
Kiedy stawiam na stolę tę sałatkę, wszyscy się uśmiechają. Jest hitem każdego spotkania rodzinnego
Na święta zrobię ten szybki deser. Potrzeba tylko kilku składników, a jest puszysty jak obłoczek
Na święta zrobię ten szybki deser. Potrzeba tylko kilku składników, a jest puszysty jak obłoczek
Czekoladowe ciasto przekładam pysznym kremem. Wszyscy pytają o ten przepis
Czekoladowe ciasto przekładam pysznym kremem. Wszyscy pytają o ten przepis
Nigdy nie dodawaj do sałatki jarzynowej. Szybko skiśnie i się zepsuje
Nigdy nie dodawaj do sałatki jarzynowej. Szybko skiśnie i się zepsuje
W latach 90. nie mogło zabraknąć jej na imprezowym stole. Na pewno zrobię ją w święta
W latach 90. nie mogło zabraknąć jej na imprezowym stole. Na pewno zrobię ją w święta
MOŻE JESZCZE JEDEN ARTYKUŁ? ZOBACZ CO POLECAMY 🌟