PrzepisMakaronyMakaron z piekarnika na 4 sposoby w genialnym wydaniu
Makaron z piekarnika na 4 sposoby w genialnym wydaniu
Pyszności
03.06.2019 17:00, aktual.: 04.06.2019 08:11
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Tym razem mamy dla Ciebie makaron z piekarnika i to na 4 różne sposoby. To po prostu idealna kombinacja, której nie możesz przegapić!
Składniki:
4 Smak
- 150 g makaron świderki ugotowany
- 3-4 łyżki zielone pesto
- 100 g pomidorki koktajlowe
- 100 g mini mozzarella
- 1 szczypta sól
- 1 szczypta pieprz
3 Smak
- 150 g makaron świderki ugotowany
- 1 szt. papryka czerwona mała
- 1 szt. papryka żółta mała
- 3-4 szt. szparagi
- 1 szt. cukinia mała
- 1 szt. ząbek czosnku posiekany
- 3-4 łyżki oliwa z oliwek
- 1/2 łyżeczki sól
- 1/2 łyżeczki pieprz
1 Smak
- 150 g makaron świderki ugotowany
- 200 g sos pomidorwy
- 20 g mini pepperoni
- 40 g oliwki czarne
- 20 g ser parmezan starty
2 Smak
- 1/2 łyżeczki sól
- 1/2 łyżeczki pieprz
- 150 g makaron świderki ugotowany
- 200 g śmietanka 36 %
- 1-2 szt. marchewka ugotowana
- 100 g brokuł ugotowany
- 1/2 łyżeczki czosnek suszony
Sposób przygotowania: