Nowy wymiar kanapek

Masz dość zwykłych kanapek bez polotu? Marzysz o smacznych, ale prostych w przygotowaniu przekąskach lub śniadaniach? Mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie – pastę z cebuli i białej fasoli na bazie oleju rzepakowego, która każdą kanapkę zmieni w prawdziwe doznanie!

07.05.2024 | aktual.: 07.05.2024 15:52

Ta wyjątkowa pasta to prawdziwa uczta dla podniebienia. Łączy w sobie wyrazisty smak cebuli z delikatnością białej fasoli. Co więcej, dzięki dodatkowi oleju rzepakowego, tylko zyskuje na aromacie i walorach zdrowotno-smakowych!

Dzieje się tak dlatego, że olej rzepakowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3 i omega-6 oraz witaminy E i K, a jego połączenie ze strączkami to idealny sposób na dodanie swojej diecie tych cennych składników.

Jeśli chcesz poznać tajniki przygotowania tej wyjątkowej pasty, zapraszamy do obejrzenia naszego video!

Smacznego!

Wybrane dla Ciebie