Nowy wymiar kanapek
Masz dość zwykłych kanapek bez polotu? Marzysz o smacznych, ale prostych w przygotowaniu przekąskach lub śniadaniach? Mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie – pastę z cebuli i białej fasoli na bazie oleju rzepakowego, która każdą kanapkę zmieni w prawdziwe doznanie!
07.05.2024 | aktual.: 07.05.2024 15:52
Ta wyjątkowa pasta to prawdziwa uczta dla podniebienia. Łączy w sobie wyrazisty smak cebuli z delikatnością białej fasoli. Co więcej, dzięki dodatkowi oleju rzepakowego, tylko zyskuje na aromacie i walorach zdrowotno-smakowych!
Dzieje się tak dlatego, że olej rzepakowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3 i omega-6 oraz witaminy E i K, a jego połączenie ze strączkami to idealny sposób na dodanie swojej diecie tych cennych składników.
Jeśli chcesz poznać tajniki przygotowania tej wyjątkowej pasty, zapraszamy do obejrzenia naszego video!
Smacznego!