Nowy wymiar kanapek

07.05.2024 15:41, aktual.: 07.05.2024 15:52

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Masz dość zwykłych kanapek bez polotu? Marzysz o smacznych, ale prostych w przygotowaniu przekąskach lub śniadaniach? Mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie – pastę z cebuli i białej fasoli na bazie oleju rzepakowego, która każdą kanapkę zmieni w prawdziwe doznanie!

Ta wyjątkowa pasta to prawdziwa uczta dla podniebienia. Łączy w sobie wyrazisty smak cebuli z delikatnością białej fasoli. Co więcej, dzięki dodatkowi oleju rzepakowego, tylko zyskuje na aromacie i walorach zdrowotno-smakowych!

Dzieje się tak dlatego, że olej rzepakowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3 i omega-6 oraz witaminy E i K, a jego połączenie ze strączkami to idealny sposób na dodanie swojej diecie tych cennych składników.

Jeśli chcesz poznać tajniki przygotowania tej wyjątkowej pasty, zapraszamy do obejrzenia naszego video!

Smacznego!

Źródło artykułu:Pysznosci.pl