Zwyciężczyni "MasterChef Junior" właśnie skończyła 19 lat. Jej uroda odbiera mowę

Natalia Paździor wygrała pierwszą edycję "MasterChef Junior", szturmem zdobywając serca widzów i jury. Zapamiętaliśmy ją jako uroczą dziewczynkę z ogromnym talentem kulinarnym. Dzisiaj Natalia ma już 19 lat i prezentuje się zjawiskowo. Na zdjęciach i nagraniach na serwisach społecznościowych ledwo można ją rozpoznać.

Natalia Paździor skończyła 19 lat. Jak teraz wygląda?Natalia Paździor skończyła 19 lat. Jak teraz wygląda?
Źródło zdjęć: © TVN | "MasterChef Junior"
Paulina Hermann

"MasterChef Junior" szybko stał się hitem i przyciągnął przed ekrany telewizorów rzeszę widzów. Fani z wypiekami na twarzy śledzili losy młodych kucharzy, przed którymi stała możliwość zawrotnej kariery. Jedną z uczestniczek była Natalia Paździerz, która wygrała pierwszą edycję programu w 2016 roku. To był pierwszy krok do rozwoju jej popularności. Na Instagramie ma blisko 100 tys. obserwujących, na TikToku ponad 350 tys. Jak zmieniła się od tamtego czasu?

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Pizza czy tortilla? Oto jest pytanie. Z naszym patentem będziesz mieć 2w1

Natalia Paździor skończyła 19 lat. Jest nie do poznania

Osoby śledzące "MasterChef Junior" zapamiętali ją jako rezolutną i uroczą dziewczynkę, której nie można było odmówić poczucia humoru. Niedawno Natalia opublikowała zdjęcie na Instagramie oraz filmik na TikToku z okazji swoich 19. urodzin. W niczym nie przypomina już dziecka sprzed lat, zwyciężczyni programu bardzo się zmieniła. Wręcz nie da się jej poznać.

Dziewczyna wyrosła na piękną kobietę, a fani są pełni podziwu. Przecież niedawno miała dopiero 11 lat i wygrała "MasterChef Junior". Natalia jest świetnym przykładem na to, że czas bardzo szybko płynie. Czym jeszcze nas zaskoczy zwyciężczyni pierwszej edycji popularnego programu telewizyjnego?

Natalia Paździor w zeszłym roku zdała maturę i zaczęła studia we Wrocławiu. Jest to kolejny, bardzo ważny rozdział w jej życiu. Oprócz tego cieszy się życiem u boku swojego ukochanego, który ją wspiera.

Wybrane dla Ciebie
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony
Dodaję do herbaty. Jesienią przyjemnie rozgrzewa i pobudza metabolizm
Dodaję do herbaty. Jesienią przyjemnie rozgrzewa i pobudza metabolizm
Zamiast pół dnia lepić pierogi, robię te kotlety. Kilka chwil i gotowe
Zamiast pół dnia lepić pierogi, robię te kotlety. Kilka chwil i gotowe