Zwyciężczyni "MasterChef Junior" właśnie skończyła 19 lat. Jej uroda odbiera mowę

Natalia Paździor wygrała pierwszą edycję "MasterChef Junior", szturmem zdobywając serca widzów i jury. Zapamiętaliśmy ją jako uroczą dziewczynkę z ogromnym talentem kulinarnym. Dzisiaj Natalia ma już 19 lat i prezentuje się zjawiskowo. Na zdjęciach i nagraniach na serwisach społecznościowych ledwo można ją rozpoznać.

Natalia Paździor skończyła 19 lat. Jak teraz wygląda?Natalia Paździor skończyła 19 lat. Jak teraz wygląda?
Źródło zdjęć: © TVN | "MasterChef Junior"
Paulina Hermann

"MasterChef Junior" szybko stał się hitem i przyciągnął przed ekrany telewizorów rzeszę widzów. Fani z wypiekami na twarzy śledzili losy młodych kucharzy, przed którymi stała możliwość zawrotnej kariery. Jedną z uczestniczek była Natalia Paździerz, która wygrała pierwszą edycję programu w 2016 roku. To był pierwszy krok do rozwoju jej popularności. Na Instagramie ma blisko 100 tys. obserwujących, na TikToku ponad 350 tys. Jak zmieniła się od tamtego czasu?

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Pizza czy tortilla? Oto jest pytanie. Z naszym patentem będziesz mieć 2w1

Natalia Paździor skończyła 19 lat. Jest nie do poznania

Osoby śledzące "MasterChef Junior" zapamiętali ją jako rezolutną i uroczą dziewczynkę, której nie można było odmówić poczucia humoru. Niedawno Natalia opublikowała zdjęcie na Instagramie oraz filmik na TikToku z okazji swoich 19. urodzin. W niczym nie przypomina już dziecka sprzed lat, zwyciężczyni programu bardzo się zmieniła. Wręcz nie da się jej poznać.

Dziewczyna wyrosła na piękną kobietę, a fani są pełni podziwu. Przecież niedawno miała dopiero 11 lat i wygrała "MasterChef Junior". Natalia jest świetnym przykładem na to, że czas bardzo szybko płynie. Czym jeszcze nas zaskoczy zwyciężczyni pierwszej edycji popularnego programu telewizyjnego?

Natalia Paździor w zeszłym roku zdała maturę i zaczęła studia we Wrocławiu. Jest to kolejny, bardzo ważny rozdział w jej życiu. Oprócz tego cieszy się życiem u boku swojego ukochanego, który ją wspiera.

Wybrane dla Ciebie
Kroję w kostkę i obtaczam w słodkiej glazurze. Ani grama mięsa, a rodzina zawsze prosi o dokładkę
Kroję w kostkę i obtaczam w słodkiej glazurze. Ani grama mięsa, a rodzina zawsze prosi o dokładkę
Mają śmieszną nazwę i przypominają pierogi. Robią furorę w moich rodzinnych stronach
Mają śmieszną nazwę i przypominają pierogi. Robią furorę w moich rodzinnych stronach
Tak na święta marynuję karpia. Po upieczeniu jest pyszny i złocisty
Tak na święta marynuję karpia. Po upieczeniu jest pyszny i złocisty
Sos z szynki robię z przepisu babci. Idealny do ziemniaków i klusek
Sos z szynki robię z przepisu babci. Idealny do ziemniaków i klusek
Szybka i prosta pasta twarogowa. To jedno z najlepszych smarowideł do chleba
Szybka i prosta pasta twarogowa. To jedno z najlepszych smarowideł do chleba
Zamówiłam w restauracji. Wielu na samą myśl o tym daniu przechodzą ciarki
Zamówiłam w restauracji. Wielu na samą myśl o tym daniu przechodzą ciarki
Bułgarzy sypią do wszystkiego. Potrafi rozruszać najbardziej leniwe jelita
Bułgarzy sypią do wszystkiego. Potrafi rozruszać najbardziej leniwe jelita
Placki z cukinii podaję z nietypowym dodatkiem. Genialnie podbija smak
Placki z cukinii podaję z nietypowym dodatkiem. Genialnie podbija smak
Jak zrobić barszcz świąteczny, który ma rubinowy kolor? Zdradzamy sekret
Jak zrobić barszcz świąteczny, który ma rubinowy kolor? Zdradzamy sekret
Zwróć na to uwagę w sklepie. Tak wybierzesz najlepsze bakalie
Zwróć na to uwagę w sklepie. Tak wybierzesz najlepsze bakalie
Świąteczne marnowanie żywności w Polsce – alarmujące dane
Świąteczne marnowanie żywności w Polsce – alarmujące dane
Na tym europejskim jarmarku królują słodkości, ale po polską przekąskę i tak ustawiają się kolejki
Na tym europejskim jarmarku królują słodkości, ale po polską przekąskę i tak ustawiają się kolejki
NIE WYCHODŹ JESZCZE! MAMY COŚ SPECJALNIE DLA CIEBIE 🎯