Ile płaci się za udział w "Kuchennych rewolucjach"? Magda Gessler nie ukrywa

Magda Gessler uchyliła rąbka tajemnica i zabrała głos w sprawie szczegółów "Kuchennych Rewolucji". Zrobiła to, bo od dłuższego czasu po internecie bezceremonialnie hulały plotki, jakoby za udział w programie restauratorzy musieli płacić. Teraz wszystko jest już jasne.

Magda Gessler zdradziła szczegóły "Kuchennych Rewolucji"Magda Gessler zdradziła szczegóły "Kuchennych Rewolucji"
Źródło zdjęć: © YouTube | Wirtualna Polska

Magda Gessler jest bardzo aktywna w mediach społecznościowych, gdzie utrzymuje stały kontakt ze swoimi fanami. Nie tylko pojawia się regularnie na ekranach telewizorów, ale także angażuje się w interakcje z fanami za pośrednictwem mediów społecznościowych. Podczas jednej z takich interakcji, sesji Q&A (pytania i odpowiedzi) na Instagramie, Gessler ujawniła kilka interesujących faktów na temat popularnego programu TVN, "Kuchennych Rewolucji".

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Na imprezy serwuję deskę frytek z sosami. Znikają szybciej niż chipsy

"Kuchenne Rewolucje". Znamy szczegóły

"Kuchenne Rewolucje" to program telewizyjny, który od lat cieszy się ogromną popularnością wśród widzów. Program ten ma już na swoim koncie aż 28 nagranych i wyemitowanych sezonów. Gessler, jako prowadząca programu, stała się jedną z najbardziej rozpoznawalnych postaci w polskim świecie kulinarnym. Jej charakterystyczna postawa i kontrowersyjne decyzje przyciągają zarówno wielu wielbicieli, jak i antyfanów, co tylko podkreśla jej unikalność.

Magda Gessler jest aktywna na mediach społecznościowych, gdzie dzieli się fragmentami swojego życia zawodowego i prywatnego. Podczas jednej z sesji Q&A na Instagramie, odpowiedziała na pytanie, które od dawna nurtowało jej fanów: kto pokrywa koszty remontów restauracji, które odbywają się w ramach "Kuchennych Rewolucji"?

Magda Gessler rozwiewa wątpliwości

W sieci krążyły plotki, że udział w programie jest płatny, co wydawało się logiczne, biorąc pod uwagę, że jest to ogromna reklama dla restauracji. Gessler postanowiła jednak rozwiać te wątpliwości. Podczas sesji Q&A na Instagramie, poinformowała, że "Kuchenne Rewolucje" i związane z nimi remonty restauracji są w pełni finansowane przez TVN. Oznacza to, że bohaterowie show nic nie płacą za udział w programie.

28 sezonów. Tyle "Kuchennych Rewolucji" poprowadziła już Magda Gessler
28 sezonów. Tyle "Kuchennych Rewolucji" poprowadziła już Magda Gessler © Facebook | Magda Gessler

Gessler podzieliła się również kilkoma innymi szczegółami dotyczącymi programu. Zdradziła, że miejsce, do którego udaje się w danym odcinku, jest dla niej zawsze niespodzianką. Co więcej, wszystko, co dzieje się później, jest wyłącznie efektem jej autorskiej i niekonsultowanej z nikim inwencji twórczej.

Cała koncepcja gastronomiczna, wystrój, menu, zmiana nazwy to wyłącznie mój pomysł, poparty wieloletnim doświadczeniem - napisała Gessler na swoim Instagramie.

To wyjaśnienie nie było dla nas zaskoczeniem. Charakter i specyfika Magdy Gessler są jednymi z największych atutów "Kuchennych Rewolucji". Gdyby ktoś inny zaczął ingerować w jej decyzje, fani programu z pewnością szybko by się o tym zorientowali.

Wybrane dla Ciebie
W Chinach się nim zachwycają. Mało kto wie, że ten nietypowy grzyb rośnie też w Polsce
W Chinach się nim zachwycają. Mało kto wie, że ten nietypowy grzyb rośnie też w Polsce
Co roku robię to ciasto na Wszystkich Świętych. Nazwa idealnie pasuje do tego dnia
Co roku robię to ciasto na Wszystkich Świętych. Nazwa idealnie pasuje do tego dnia
Tak przygotowane mięsko rozpada się pod widelcem. Mięciutkie i delikatne
Tak przygotowane mięsko rozpada się pod widelcem. Mięciutkie i delikatne
Na Wszystkich Świętych robię moje popisowe flaczki. Przy tym przepisie nikt nie kręci nosem
Na Wszystkich Świętych robię moje popisowe flaczki. Przy tym przepisie nikt nie kręci nosem
Wrzucam do słoika z orzechami włoskimi. Dzięki temu nie pleśnieją i zachowują trwałość na dłużej
Wrzucam do słoika z orzechami włoskimi. Dzięki temu nie pleśnieją i zachowują trwałość na dłużej
Gęsta, rozgrzewająca i aromatyczna. Taka zupa starczy za cały obiad
Gęsta, rozgrzewająca i aromatyczna. Taka zupa starczy za cały obiad
Już nie borówki, nie truskawki. Jesienią robię pierogi z innymi owocami i serkiem
Już nie borówki, nie truskawki. Jesienią robię pierogi z innymi owocami i serkiem
Robert Makłowicz tak podkręca smak pomidorówki. Dla wielu gospodyń to nie do pomyślenia
Robert Makłowicz tak podkręca smak pomidorówki. Dla wielu gospodyń to nie do pomyślenia
Dasz się zaprosić do wspólnego stołu? Ikea ma na to praktyczny sposób
Dasz się zaprosić do wspólnego stołu? Ikea ma na to praktyczny sposób
Po niedzieli robię zawsze sałatkę rosołową. Przy niej nawet gyros może się schować
Po niedzieli robię zawsze sałatkę rosołową. Przy niej nawet gyros może się schować
W jakiej temperaturze piec pałki z kurczaka? Wtedy wyjdą soczyste, ale nie będą surowe
W jakiej temperaturze piec pałki z kurczaka? Wtedy wyjdą soczyste, ale nie będą surowe
Gotuję jajka i robię fińskie masło. To proste i pyszne smarowidło do chleba
Gotuję jajka i robię fińskie masło. To proste i pyszne smarowidło do chleba