Sezon na talerzu Herbapol

Płatna współpraca z marką Herbapol.

Dobre gotowanie to przede wszystkim sezonowość i branie tego, co najlepsze o danej porze roku.

I o ile nie poradzimy nic na nieubłagane następstwo pór roku, o tyle smak letnich owoców jest możliwy do posmakowania także wtedy, gdy za oknem zimno, szaro i ponuro. Ba! Wtedy jest on nawet tym bardziej pożądany, im większa niepogoda nas otacza.

W nowym cyklu serwisu Pyszności: Sezon na talerzu podamy najlepsze tipy i triki na wykorzystywanie pełnego potencjału najlepszych sezonowych składników, bez marnowania i bez spędzania dużej ilości czasu w kuchni.

Przepisy na słodkie śniadania i podwieczorki
Zapisz na później
Lato na talerzu... przez cały rok
Zapisz na później
Sezon na talerzu HerbapolLato na talerzu przez cały rok
Paulina Kruk
Codzienna przyjemność dla ciebie i twoich bliskich
Zapisz na później
Sezon na talerzu HerbapolCodzienna przyjemność dla ciebie i twoich bliskich
Paulina Kruk
Przetwory z sezonowych owoców
Zapisz na później