Sezon na talerzu Herbapol
Płatna współpraca z marką Herbapol.
Dobre gotowanie to przede wszystkim sezonowość i branie tego, co najlepsze o danej porze roku.
I o ile nie poradzimy nic na nieubłagane następstwo pór roku, o tyle smak letnich owoców jest możliwy do posmakowania także wtedy, gdy za oknem zimno, szaro i ponuro. Ba! Wtedy jest on nawet tym bardziej pożądany, im większa niepogoda nas otacza.
W nowym cyklu serwisu Pyszności: Sezon na talerzu podamy najlepsze tipy i triki na wykorzystywanie pełnego potencjału najlepszych sezonowych składników, bez marnowania i bez spędzania dużej ilości czasu w kuchni.
Sezon na talerzu HerbapolPrzepisy na słodkie śniadania i podwieczorki. Pokochają je nie tylko dzieci
Paulina Kruk
Sezon na talerzu HerbapolOdkąd robię nocną owsiankę z tym musem śniadanie to mój ulubiony posiłek w ciągu dnia
Marzena Pęcak
Sezon na talerzu HerbapolPierogi z serem zaczęłam podawać z pysznym musem. Cała rodzina nie chce jeść nic innego
Marzena Pęcak
Sezon na talerzu HerbapolPanna cotta z tego przepisu udaje się za każdym razem. Kiedy ją podaję, wszyscy są zachwyceni
Marzena Pęcak
Sezon na talerzu HerbapolDrożdżowe bułeczki z dżemem jabłkowym pokocha cała rodzina. Smakują jak z najlepszej piekarni
Marzena Pęcak
Sezon na talerzu HerbapolDomowe ciasto porzeczkowiec dosłownie rozpływa się ustach. Do tego pięknie się prezentuje
Marzena Pęcak
Sezon na talerzu HerbapolLato zamknięte w słoiku. Dlaczego warto sięgać po sezonowe owoce zimą?
Karina Czernik
Sezon na talerzu HerbapolDżemy, powidła, konfitury. Poznaj różnice między przetworami z owoców i dowiedz się, na co zwrócić uwagę przy ich zakupie
Ewa Malinowska