PrzepisDania główneWyciął w bagietce 4 otwory i do każdego z nich wbił jajko. Szybko, tanio i do tego zdrowo!

Wyciął w bagietce 4 otwory i do każdego z nich wbił jajko. Szybko, tanio i do tego zdrowo!

Wyciął w bagietce 4 otwory i do każdego z nich wbił jajko. Szybko, tanio i do tego zdrowo!
Frania

26.02.2016 13:06, aktual.: 18.09.2023 12:19

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Czasem jest tak, każdy mi przyzna rację, że dopada nas ochota na coś pysznego, co niekoniecznie będzie czasochłonne i nie będziemy musieli kroić dużo składników, aby finalnie tylko przez chwilę móc cieszyć się czymś naprawdę dobrym. Są momenty, że chce się zjeść coś smacznego, ale bez spędzania godzin w kuchni. Otóż, moi kochani, mamy dla Was rozwiązanie - bagietka z pieca z zapiekanymi jajkami!

Nie dość, że posiłek jest bardzo łatwy do zrobienia, to smakuje naprawdę nieziemsko!

W bagietce wytnij cztery otwory w równych odległościach.

Obraz

Wyciągnij środek z każdego z nich.

Obraz

Tylko uważaj, aby nie zrobić dziury w dnie bagietki.

Obraz

Do każdego otworu wbij jajko.

Obraz

Dopraw do smaku i włóż ją na 20 minut do rozgrzanego do 180 stopni pieca.

Obraz

Po ustalonym czasie Twoim oczom ukaże się takie cudo.

Obraz

Bagietkę możesz pokroić na 4 części. Najlepiej smakuje podawana na ciepło.

Obraz

Smacznego!

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także