Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Zaloguj
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Fasolka - właściwości, zastosowanie. Dlaczego warto jeść to strączkowe warzywo?
Wróć do góry
4 stycznia 2025
Anna Galuhn
15‑minutowy obiad, który będę jeść całą zimę. Obłędnie smaczny
Zapisz na później
14 października 2024
Magdalena Pomorska
Fasolka po bretońsku dla niecierpliwych. W 15 minut mam gar pysznego obiadu
Zapisz na później
24 lipca 2024
Ewa Malinowska
Fasolkę szparagową podaję po francusku. Nie nadążam z dokładkami
Zapisz na później
21 czerwca 2024
Dorota Gepert
O niebo lepsze niż frytki z ziemniaków. Chrupiąca panierka to strzał w dziesiątkę
Zapisz na później
7 czerwca 2024
Dorota Gepert
Jak długo gotować fasolkę, by pozostała jędrna? Odpowiedź może wielu zaskoczyć
Zapisz na później
7 czerwca 2024
Ewa Malinowska
Na Podhalu jadają zamiast fasolki po bretońsku. Tradycyjny przepis krąży w rodzinie od pokoleń
Zapisz na później
18 marca 2024
Ewa Malinowska
Mało kto wie, że to najzdrowsze dania. W PRL‑u wszyscy zajadali
Zapisz na później
7 lutego 2024
Jakub Suliga
Sąsiadka dała mi przepis na fasolkę po węgiersku. Pachnie tak, że trudno się oprzeć
Zapisz na później