Gotujesz często albo tylko od święta? Weź udział w naszej ankiecie i podziel się doświadczeniami!

Gotujesz od lat albo właśnie zaczynasz kulinarną przygodę? A może nie lubisz tego robić, ale względy zdrowotne bądź macierzyństwo sprawiają, że czujesz się w obowiązku przyrządzania domowych obiadów? Bez względu na to, czy krzątanie się w kuchni jest dla ciebie formą relaksu, czy tylko sposobem oszczędzania pieniędzy, podziel się z nami swoim doświadczeniem.

ObrazekAnkieta kulinarna, fot. Unsplash
SKOMENTUJ

Wystarczy, że odpowiesz na kilka prostych pytań dotyczących gotowania. Chętnie dowiemy się, skąd czerpiesz inspiracje i jak skrupulatnie trzymasz się przepisów. Może zdajesz się tylko na swój smak i lubisz eksperymentować w kuchni.

Wypełnij proszę krótką ankietę, dzięki której poznamy twój kulinarny świat, sposób gotowania oraz powody, dla których to robisz. Badanie jest w pełni anonimowe i nie zajmie ci więcej niż 7 minut.

Wybrane dla Ciebie

Zapomniana hitowa zupa z PRL-u. Ma pełno kolagenu
Zapomniana hitowa zupa z PRL-u. Ma pełno kolagenu
Czy miód może się zepsuć? Tak, a rozpoznasz to po zaskakującym szczególe
Czy miód może się zepsuć? Tak, a rozpoznasz to po zaskakującym szczególe
Biorę 3 podstawowe składniki i robię zapiekankę. Idealna na lekki obiad
Biorę 3 podstawowe składniki i robię zapiekankę. Idealna na lekki obiad
Do gotowania żółtej fasolki dodaję odrobinę. Ma piękny złocisty kolor i jest smaczniejsza
Do gotowania żółtej fasolki dodaję odrobinę. Ma piękny złocisty kolor i jest smaczniejsza
Upycham do roladek z mięsa mielonego. Zwykłe kotlety nie mają z nimi szans
Upycham do roladek z mięsa mielonego. Zwykłe kotlety nie mają z nimi szans
Moja ciotka na każdą okazję robi sałatkę papieską. Goście zachwalają bardziej niż jarzynową
Moja ciotka na każdą okazję robi sałatkę papieską. Goście zachwalają bardziej niż jarzynową
Zrobiłam na próbę bób po turecku. Szybko stał się moją ulubioną przekąską
Zrobiłam na próbę bób po turecku. Szybko stał się moją ulubioną przekąską
Na Podlasiu gospodynie robią często. Odkąd spróbowałam, co chwilę do nich wracam
Na Podlasiu gospodynie robią często. Odkąd spróbowałam, co chwilę do nich wracam
W sezonie robię to delikatne i kremowe ciasto. Bliscy sprzeczają się o ostatni kawałek
W sezonie robię to delikatne i kremowe ciasto. Bliscy sprzeczają się o ostatni kawałek
Robię kotlety ze zdrowego mięsa bez antybiotyków i chemii. Wielu niesłusznie się go boi
Robię kotlety ze zdrowego mięsa bez antybiotyków i chemii. Wielu niesłusznie się go boi
Wielu z nas ignoruje je w czerwcu. Nie wiemy, że są jadalne i tak zdrowe
Wielu z nas ignoruje je w czerwcu. Nie wiemy, że są jadalne i tak zdrowe
Kiedyś każdy taką zajadał. Dziś jest zapomniana, a wspiera serce i opóźnia starzenie
Kiedyś każdy taką zajadał. Dziś jest zapomniana, a wspiera serce i opóźnia starzenie