Gotujesz często albo tylko od święta? Weź udział w naszej ankiecie i podziel się doświadczeniami!

Gotujesz od lat albo właśnie zaczynasz kulinarną przygodę? A może nie lubisz tego robić, ale względy zdrowotne bądź macierzyństwo sprawiają, że czujesz się w obowiązku przyrządzania domowych obiadów? Bez względu na to, czy krzątanie się w kuchni jest dla ciebie formą relaksu, czy tylko sposobem oszczędzania pieniędzy, podziel się z nami swoim doświadczeniem.

ObrazekAnkieta kulinarna, fot. Unsplash

Wystarczy, że odpowiesz na kilka prostych pytań dotyczących gotowania. Chętnie dowiemy się, skąd czerpiesz inspiracje i jak skrupulatnie trzymasz się przepisów. Może zdajesz się tylko na swój smak i lubisz eksperymentować w kuchni.

Wypełnij proszę krótką ankietę, dzięki której poznamy twój kulinarny świat, sposób gotowania oraz powody, dla których to robisz. Badanie jest w pełni anonimowe i nie zajmie ci więcej niż 7 minut.

Wybrane dla Ciebie
Najlepsza temperatura do pieczenia schabu. Wychodzi soczysty i miękki za każdym razem
Najlepsza temperatura do pieczenia schabu. Wychodzi soczysty i miękki za każdym razem
Tak przechowywali suszone grzyby przed wojną. Nie namakały, a pleśń i robaki trzymały się z daleka
Tak przechowywali suszone grzyby przed wojną. Nie namakały, a pleśń i robaki trzymały się z daleka
W Chinach się nim zachwycają. Mało kto wie, że ten nietypowy grzyb rośnie też w Polsce
W Chinach się nim zachwycają. Mało kto wie, że ten nietypowy grzyb rośnie też w Polsce
Takie kotlety podaj na Wszystkich Świętych. Goście oniemieją z zachwytu
Takie kotlety podaj na Wszystkich Świętych. Goście oniemieją z zachwytu
Co roku robię to ciasto na Wszystkich Świętych. Nazwa idealnie pasuje do tego dnia
Co roku robię to ciasto na Wszystkich Świętych. Nazwa idealnie pasuje do tego dnia
Tak przygotowane mięsko rozpada się pod widelcem. Mięciutkie i delikatne
Tak przygotowane mięsko rozpada się pod widelcem. Mięciutkie i delikatne
Na Wszystkich Świętych robię moje popisowe flaczki. Przy tym przepisie nikt nie kręci nosem
Na Wszystkich Świętych robię moje popisowe flaczki. Przy tym przepisie nikt nie kręci nosem
Wrzucam do słoika z orzechami włoskimi. Dzięki temu nie pleśnieją i zachowują trwałość na dłużej
Wrzucam do słoika z orzechami włoskimi. Dzięki temu nie pleśnieją i zachowują trwałość na dłużej
Gęsta, rozgrzewająca i aromatyczna. Taka zupa starczy za cały obiad
Gęsta, rozgrzewająca i aromatyczna. Taka zupa starczy za cały obiad
Już nie borówki, nie truskawki. Jesienią robię pierogi z innymi owocami i serkiem
Już nie borówki, nie truskawki. Jesienią robię pierogi z innymi owocami i serkiem
Robert Makłowicz tak podkręca smak pomidorówki. Dla wielu gospodyń to nie do pomyślenia
Robert Makłowicz tak podkręca smak pomidorówki. Dla wielu gospodyń to nie do pomyślenia
Dasz się zaprosić do wspólnego stołu? Ikea ma na to praktyczny sposób
Dasz się zaprosić do wspólnego stołu? Ikea ma na to praktyczny sposób