Ma 63 lata i zachwyca młodzieńczą sylwetką. Majka Jeżowska od lat trzyma się kilku zasad

Majka Jeżowska mimo swojemu wieku ma wręcz idealną sylwetkę. Niedawno skończyła 63 lata i cały czas cieszy się figurą nastolatki. Jak ona to robi? Przede wszystkim trzyma się kilku zasad.

Majka JeżowskaMajka Jeżowska
Źródło zdjęć: © Instagram
Paulina Hermann

Majka Jeżowska dzięki swoim piosenkom i kolorowym występom zyskała ogromną popularność. Nie ma osoby, która nie wiedziałaby, kim artystka jest. Swoją karierę zaczynała w latach 80. ubiegłego stulecia i od razu zaskarbiła sobie względy rzeszy fanów. Jej piosenki dla dzieci nucili niemalże wszyscy.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Kanapkowe choinki w kolorowym wydaniu. Ciekawa, smaczna i oryginalna przekąska już czeka

Majka Jeżowska ma figurę nastolatki. Jak to robi?

Co chwilę powtarza, że ma dwa klucze do sukcesu: świadomość własnego ciała oraz umiarkowanie. Nigdy nie przeszła na restrykcyjną dietę, ale zrezygnowała z kilku produktów. Majka Jeżowska nie je przede wszystkim mięsa i jajek. Jej jadłospis opiera się przede wszystkim na warzywach, owocach, owocach morza oraz nabiale. Stara się jeść jak najprościej i naturalnie. Oprócz tego je niewielkie posiłki o stałych porach dnia. Czasem sięga po uwielbiane przez siebie lody - w ramach lekkiego urozmaicenia diety.

Artystka nie zapomina o ćwiczeniach fizycznych. Dzięki nim utrzymuje swoją zgrabną sylwetkę. Jednak najważniejszym dla niej elementem jest psychologia jedzenia. Bez niej nie osiągnęłaby takich efektów. Nie myśli ciągle o posiłkach i stara się skupiać uwagę na zupełnie innych aspektach. Idealnego wyglądu zazdroszczą jej o wiele młodsze kobiety.

Wybrane dla Ciebie
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony
Dodaję do herbaty. Jesienią przyjemnie rozgrzewa i pobudza metabolizm
Dodaję do herbaty. Jesienią przyjemnie rozgrzewa i pobudza metabolizm
Zamiast pół dnia lepić pierogi, robię te kotlety. Kilka chwil i gotowe
Zamiast pół dnia lepić pierogi, robię te kotlety. Kilka chwil i gotowe
W piątki często podaję na kolację. Są zdrowe i wyjątkowo smakują
W piątki często podaję na kolację. Są zdrowe i wyjątkowo smakują
Obtaczam ziemniaczki i piekę. Tak pyszne, że nikt nawet nie prosi o mięso czy inne dodatki
Obtaczam ziemniaczki i piekę. Tak pyszne, że nikt nawet nie prosi o mięso czy inne dodatki
Do herbaty robię cytryny w syropie. Jesienią i zimą nie ma nic lepszego do herbaty
Do herbaty robię cytryny w syropie. Jesienią i zimą nie ma nic lepszego do herbaty
Spróbowałam greckiej jajecznicy. Teraz o klasycznej nawet nie chce słyszeć
Spróbowałam greckiej jajecznicy. Teraz o klasycznej nawet nie chce słyszeć
Czesi zamiast wyrzucać, robią z niego knedliki. Wychodzą mięciutkie jak poduszeczki
Czesi zamiast wyrzucać, robią z niego knedliki. Wychodzą mięciutkie jak poduszeczki
Usmażyłam proste placuszki z rybą. Nie sądziłam, że zrobią aż takie wrażenie
Usmażyłam proste placuszki z rybą. Nie sądziłam, że zrobią aż takie wrażenie
Na Wszystkich Świętych tylko wkładam do piekarnika. Ten obiad świetnie rozgrzewa po przyjściu z cmentarza
Na Wszystkich Świętych tylko wkładam do piekarnika. Ten obiad świetnie rozgrzewa po przyjściu z cmentarza
W innych krajach kochają to mięso. Polacy za bardzo go nie znają i nie wiedzą, że jest aż tak smaczne i cenione
W innych krajach kochają to mięso. Polacy za bardzo go nie znają i nie wiedzą, że jest aż tak smaczne i cenione