To koniec "Kuchennych Rewolucji"? Gessler kończy właśnie 70 lat i mówi wprost

Magda Gessler wkrótce będzie obchodziła 70. urodziny. Gwiazda zdradziła, jak wyglądają jej plany na przyszłość. Czy to koniec "Kuchennych Rewolucji"?

ObrazekMagda Gessler- Pyszności, źródło: Facebook
Ewa

Znana restauratorka i osobowość telewizyjna już 10. lipca będzie obchodziła swoje 70. urodziny. Prowadząca kultowy program "Kuchenne Rewolucje" zdradziła, jak wyglądają jej plany na kolejne lata. Praca przy show wymaga od niej dużo aktywności, ruchu, wielu godzin na planie oraz podróży. Fani zaczęli się niepokoić, czy w związku z emerytalnym wiekiem uwielbiana przez nich gwiazda planuje przejście na zasłużony odpoczynek. Pani Magda odpowiedziała na pytanie i rozwiała wszelkie wątpliwości.

Magda Gessler w roli babci

Znana restauratorka od niedawna realizuje się w roli babci. Już wkrótce zostanie nią po raz trzeci. Jak podkreśla jej córka Lara, pani Magda świetnie spełnia się w nowej funkcji.

Przez to, że nie miała idealnych relacji ze swoimi rodzicami, a zawsze miała superrelacje z dziadkami, zawsze pozycjonowała się tak, że będzie superbabcią. Więc teraz ma do tego pole i bardzo o to dba – powiedziała w jednym z wywiadów Lara Gessler.

Na jej relacjach na Instagramie często pokazuje swoje wnuki oraz to, jak spędza czas w gronie swojej najbliższej rodziny. Nic więc dziwnego, że pojawiły się głosy fanów, którzy wróżą rychłą emeryturę gwiazdy i skupienie się na sprawach rodzinnych.

Obrazek
Facebook/Magda Gessler

Koniec "Kuchennych Rewolucji"?

"Kuchenne Rewolucje" zadebiutowały na srebrnym ekranie w 2010 roku. Od 13 lat znana restauratorka ratuje restauratorów i stawia na nogi lokale, które chylą się ku upadkowi. Chociaż niektóre z nich nie skorzystały z pomocy i zamknęły swoje drzwi, to wiele wciąż działa i oferuje dania z kolacji finałowej. W związku z 70. urodzinami gwiazdy narosły obawy, że to czas przejścia na emeryturę. Magda Gessler rozwiała jednak wszelkie wątpliwości.

Obrazek
Kuchenne Rewolucje emitowane są od 2010 roku - Pyszności; foto: Facebook: Kuchenne Rewolucje
To jest mój odpoczynek. Mi się wydaje, że kontakt z ludźmi to jest tak fascynujące, tak interesujące, że spełnianie mojej pasji, pomoc ludziom i psychiczna i zdrowotna jest chyba moim celem w życiu. Trzeba kochać to, co się robi. Trzeba kochać ludzi, patrzeć im w oczy, uśmiechać się - mówi Magda Gessler w rozmowie z party.pl

Wypowiedź restauratorki ucina spekulacje. Fani jeszcze będą mogli cieszyć się widokiem ulubienicy.

Wybrane dla Ciebie

Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy