Magda Gessler została zaatakowana przez fankę. Restauratorka nie wytrzymała

Magda Gessler to jedna z najbarwniejszych gwiazd polskiego show-biznesu. Restauratorka nie boi się mówić, co myśli, i nie ukrywa, że nie zawsze podoba się wszystkim. Niedawno gwiazda została zaatakowana przez internautkę, która skrytykowała jej wygląd. Magda Gessler nie pozostała dłużna i postanowiła odpowiedzieć na zaczepkę.

Magda wściekła się na fankęMagda wściekła się na fankę
Źródło zdjęć: © Facebook, Magda Gessler,, YouTube
Marcin Michałowski

Magda Gessler, znana i lubiana restauratorka oraz osobowość telewizyjna, zawsze chętnie dzieli się swoim życiem i stylizacjami na mediach społecznościowych. Ostatnio jednak spotkała ją krytyka ze strony jednej z internautek, która skomentowała jej najnowszą fioletową stylizację. Jak Magda odpowiedziała na te zarzuty?

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Brioszka leopard szybko stanie się hitem w każdym domu. Przepadają za nią dzieci i dorośli

Magda Gessler odpowiada na krytykę

Magda Gessler na swoim profilu zamieściła zdjęcie, na którym pozuje w długiej, fioletowej sukience z falbanami i zdobieniami. W komentarzach pojawiło się wiele pozytywnych opinii, ale również kilka krytycznych.

"Boże, jaka z Pani sztuczna lala, a tak lubię Pani programy" - napisała jedna z internautek.

Restauratorka nie pozostała obojętna na tę wypowiedź. Krótko, ale wymownie odpowiedziała.

"Haha to pani ma problemy" - skomentowała Magda Gessler.

Nie jest to pierwszy raz, kiedy Magda Gessler spotyka się z hejtem w mediach społecznościowych. Wcześniej była krytykowana za swój wygląd, ubiór czy zachowanie. Restauratorka jednak nie przejmuje się opiniami innych i zawsze broni swojego zdania..

Magda Gessler schudła 15 kg

Magda Gessler, pomimo że zawsze wyglądała oszałamiająco, podjęła decyzję o podjęciu wyzwania związanego z utratą nadmiernych kilogramów. Co było kluczem do jej niesamowitej transformacji? Okazało się, że to Magda sama opracowała swoją własną, autorską dietę, nie korzystając z pomocy specjalisty ds. żywienia.

Gessler otwarcie mówi, że jej dieta polega na ograniczeniu spożycia węglowodanów. Zdecydowała się na rezygnację z pieczywa, makaronu, ryżu i słodyczy. W zamian za to spożywa dużo warzyw, owoców, białkazdrowych tłuszczów.

Wybrane dla Ciebie
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej