Pyszne domowe masło z M&M's o smaku brownies - idealny dodatek do przekąsek

Jeżeli jesteś miłośnikiem słodkości, dzisiaj mam coś specjalnie dla ciebie - pyszne domowe masło z M&M's o smaku brownies. To wręcz idealny dodatek do różnych przekąsek, takich jak herbatniki czy też owoce.

Obrazek
Pyszności

Jest bardzo proste w przyrządzeniu, za to efekt końcowy zaskakuje pozytywnie. Nie traćmy więc czasu i jak najszybciej zabierzmy się za jego przygotowanie.

Przepis poniżej.

Składniki:

  1. 1 kostka masło roztopione
  2. 150 g cukier
  3. 75 g kakao
  4. 115 g mąka
  5. 1/4 łyżeczki sól
  6. 115 g jogurt naturalny
  7. 1 paczka M&M's
Sposób przygotowania:
1. Wymieszaj ze sobą roztopione masło i cukier. Następnie dodaj kakao, mąkę i sól. Dokładnie wymieszaj. Dodaj jogurt naturalny i dobrze wszystko wymieszaj na gładką i jednolitą masę.
2. Na koniec do miski wsyp M&M'sy. I gotowe! Podawaj z herbatnikami, preclami lub jabłkami.
3. Smacznego!

Wybrane dla Ciebie

Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W jesienne dni robię rozgrzewającą zapiekankę z włoskimi kluseczkami. Znika w mgnieniu oka
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
W Czechach piją ją non stop. Jest zdrowsza od zwykłej herbaty i ma moc witamin
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy
Zanurzam w cieście i nadziewam na patyk. Parówka w tej wersji zachwyci nawet wybrednych smakoszy