PrzepisSerowo-czekoladowe ślimaczki z ciasta francuskiego
Serowo-czekoladowe ślimaczki z ciasta francuskiego
Tym razem mamy dla Was ślimaczki z ciasta francuskiego w serowo-czekoladowym wydaniu. Po prostu palce lizać!
Frania
10.05.2019 | aktual.: 10.05.2019 13:10
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
O naszej kombinacji nie da się łatwo zapomnieć, dlatego już teraz musisz poznać całą recepturę ?
Składniki:
- 130 g mascarpone
- 130 g ricotta
- 1/4 szkl. cukier puder
- 1/4 szkl. dropsy czekoladowe
- 1/2 łyżeczki cynamon
- 2 szt. ciasto francuskie
- 2 łyżki bita śmietana
- 1 szt. jajko
Sposób przygotowania: