Pyszności
19.10.2017 17:00, aktual.: 19.10.2017 19:23
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Dziś przychodzimy do was z przepisem autorstwa Aleksandry Janowskiej, która należy do grupy "Nasze Pyszności". Jej przepis na kolorową babkę bez pieczenia cieszył się ogromnym zainteresowaniem. Tego nie można przegapić!
Składniki:
Warstwa z białej czekolady
- 100 ml woda zimna
- 12 g żelatyna
- 200 ml śmietanka 30%
- 200 ml mleko
- 150 g czekolada biała
Warstwa z mlecznej czekolady
- 100 ml woda
- 12 g żelatyna
- 200 ml śmietanka 30%
- 200 ml mleko
- 150 g czekolada mleczna
Warstwa z gorzkiej czekolady
- 100 ml woda
- 12 g żelatyna
- 150 ml śmietana 30%
- 150 ml mleko
- 200 g czekolada gorzka
Sposób przygotowania: