PrzepisDeseryCzekoladowa rozkosz bez wyrzutów sumienia

Czekoladowa rozkosz bez wyrzutów sumienia

Czekoladowa rozkosz bez wyrzutów sumienia
Pyszności

07.08.2018 18:30, aktual.: 16.08.2018 14:45

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Oto dowód na to, że będąc fit, wcale nie musimy odmawiać sobie słodkości. Pyszne, proste i zdrowe zarazem ❤

Składniki:

  1. 2 łyżki olej kokosowy
  2. 2 łyżki masło orzechowe
  3. 1/3 szkl. syrop klonowy
  4. 2 szkl. płatki owsiane
  5. 1/2 szkl. migdały
  6. 1/2 szkl. rodzynki
  7. 1/2 szkl. wiórki kokosowe
  8. 1/3 szkl. miód
  9. 1/3 szkl. kakao
Sposób przygotowania:

1. W rondelku połącz ze sobą olej kokosowy, masło orzechowe i syrop klonowy.

Obraz

2. Do blendera wsyp płatki owsiane, migdały, rodzynki i wiórka kokosowe.

Obraz

3. Następie dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę i zblenduj.

Obraz

4. Przełóż do formy i dobrze uklep przy pomocy szpatułki.

Obraz

5. Czas przygotować polewę. W tym celu połącz ze sobą miód oraz kakao.

Obraz

6. Rozsmaruj na wierzchu i chłodź 2 godziny.

Obraz

7. Smacznego!

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także