Ma prawie 60 lat, a wygląda na 30. Aneta Kręglicka wykluczyła z diety jeden produkt

Przeszło 30 lat temu Aneta Kręglicka uzyskała tytuł Miss Świata. Mimo upływu tylu lat modelka nadal zachwyca urodą i nienaganną sylwetką, której może pozazdrościć jej niejedna 20-latka. Jaki jest sekret figury byłej modelki?

Aneta KręglickaSekret figury Anety Kręglickiej.
Źródło zdjęć: © AKPA

Aneta Kręglicka to znana modelka i businesswoman W 1989 roku okrzyknięto ją najpiękniejszą kobietą na świecie. Od tego momentu minęło już 35 lat, a mimo to, Kręglicka nadal zachwyca urodą. Modelka od lat propaguje zdrowy styl życia, co ma odzwierciedlenie w jej wyglądzie. Jaki jest sekret jej urody? Zdrowa dieta. Businesswoman wykluczyła ze swojej diety jeden składnik.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Ciasto z rabarbarem jak za dawnych lat. Przepis prosto z babcinego zeszytu

Z wybiegu do świata biznesu

Aneta Kręglicka urodziła się 23 marca 1965 roku w Szczecinie. Po maturze wyjechała do Londynu, żeby szlifować swój angielski. Na początku lat 90. ukończyła studia magisterskie na Wydziale Ekonomiki Produkcji Uniwersytetu Gdańskiego, a po otrzymaniu tytułu magistra rozpoczęła studia doktoranckie.

W międzyczasie wzięła udział w konkursie Miss Polonia, a w 1989 roku okrzyknięto ją najpiękniejszą kobietą na świecie. Modelka nie osiadła na laurach i po ukończeniu studiów rozpoczęła pracę w nowojorskiej agencji Wilhelmina. Niedługo później założyła swoją agencję PR-ową, a po jej likwidacji założyła agencję reklamową "Hannah Hooper".

Sekret figury Anety Kręglickiej

Modelka jest bardzo aktywna na Instagramie, gdzie dzieli się kadrami ze swojego życia. Na zdjęciach możemy podziwiać niezwykłą urodę oraz nienaganną sylwetkę Kręglickiej. Kręglicka stawia na sport. Ćwiczy aż 6 razy w tygodniu, co ma odzwierciedlenie w jej wyglądzie. Nikt nie powiedziałby, że za rok będzie świętować 60 urodziny. Jaki jest sekret jej sylwetki?

W rozmowie z portalem plotek Kręglicka wyznała, że nie nigdy nie musiała się odchudzać i nie liczyła kalorii. Muza Macieja Zienia stawia na zdrową, zbilansowaną dietę. Podstawę żywienia stanowią owoce, warzywa, jajka oraz strączki. Modelka ograniczyła mięso do minimum. "Unikam mięsa. W dużej mierze jem raw food. Regularnie ćwiczę i biegam po sześć kilometrów. Trochę też pomaga w tym natura, nie lubię nic nierobienia" - wyznała.

Źródło artykułu: Pysznosci.pl
Wybrane dla Ciebie
Przed laty wypiekano chlebki zaduszne i zanoszono na cmentarz. Zaskakujące, co tam z nimi robiono
Przed laty wypiekano chlebki zaduszne i zanoszono na cmentarz. Zaskakujące, co tam z nimi robiono
Tomasz Strzelczyk pokazał, jak przygotowywać parówki. Wtedy nie popękają i będą mięciutkie
Tomasz Strzelczyk pokazał, jak przygotowywać parówki. Wtedy nie popękają i będą mięciutkie
Tylko tyle można trzymać mięso w zamrażarce. Wiele osób wciąż o tym zapomina
Tylko tyle można trzymać mięso w zamrażarce. Wiele osób wciąż o tym zapomina
Nie dolewaj oleju do kiszonej kapusty. Często tak robiłam, ale babcia udowodniła, że to błąd
Nie dolewaj oleju do kiszonej kapusty. Często tak robiłam, ale babcia udowodniła, że to błąd
Jesienią i zimą piekę czeskie ciasto. To szybki przepis, który za każdym razem zachwyca moich gości
Jesienią i zimą piekę czeskie ciasto. To szybki przepis, który za każdym razem zachwyca moich gości
Zapytałam ChatGPT, co lepsze: cynamonki po babcinemu czy z Thermomixa
Zapytałam ChatGPT, co lepsze: cynamonki po babcinemu czy z Thermomixa
Czy trzeba płacić za rozbity słoik w sklepie? Wyjaśnijmy to raz na zawsze
Czy trzeba płacić za rozbity słoik w sklepie? Wyjaśnijmy to raz na zawsze
Na Wszystkich Świętych robię tę szybką sałatkę. Znika ze stołu w mgnieniu oka, bo jest tak pyszna
Na Wszystkich Świętych robię tę szybką sałatkę. Znika ze stołu w mgnieniu oka, bo jest tak pyszna
Do obiadu na Wszystkich Świętych zrobię tę surówkę. Ostatnio była największym hitem
Do obiadu na Wszystkich Świętych zrobię tę surówkę. Ostatnio była największym hitem
Wygląda przerażająco. Ale jest tak pyszna, delikatna i pełna białka, że łosoś i dorsz nie mają szans
Wygląda przerażająco. Ale jest tak pyszna, delikatna i pełna białka, że łosoś i dorsz nie mają szans
Dodaj odrobinę do mięsnej masy. Pasztet po upieczeniu będzie wilgotny i smaczny
Dodaj odrobinę do mięsnej masy. Pasztet po upieczeniu będzie wilgotny i smaczny
Wiele osób je takie jajka. Mało kto zdaje sobie sprawę, jak wpływają na organizm
Wiele osób je takie jajka. Mało kto zdaje sobie sprawę, jak wpływają na organizm