Julia Kamińska wyeliminowała z diety jeden składnik. Teraz zachwyca szczupłą sylwetką

W czym tkwi sekret niesamowitej figury Julii Kamińskiej? Aktorka zdradziła kilka szczegółów swojego trybu odżywiania w jednym z wywiadów. Teraz już wiemy, że gwiazda stawia nie tylko na intensywną aktywność fizyczną, ale również dietę, która wiąże się z wyeliminowaniem jednego, niemal wszechobecnego produktu.

Julia Kamińska zachwyca sylwetką. Jaki jest sekret aktorki?Julia Kamińska zachwyca sylwetką. Jaki jest sekret aktorki?
Źródło zdjęć: © fot. Instagram | _julia_kaminska_

Julia Kamińska to osoba, której sukcesy zdają się przychodzić bez większego problemu. Popularność przyniosły jej liczne występy w polskich filmach i serialach, ale jej kariera zdecydowanie się na tym nie kończy. Kamińska zwyciężyła w 11. serii "Tańca z Gwiazdami", stanęła na podium w "Twoja twarz brzmi znajomo", a nawet została wyłoniona przez Forbesa jako jedna ze 100 najcenniejszych gwiazd polskiego show-biznesu.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Idealnie miękki, puszysty i wilgotny makowiec w świątecznym wydaniu. A to wszystko zasługa jednego dodatku

Biorąc powyższe pod uwagę, nikogo nie powinno dziwić to, że Julia Kamińska od wielu już lat jest pod ciągłą obserwacją mediów i dużej rzeszy fanów. Nikomu więc nie umknął fakt, że figura aktorki jest po prostu doskonała. 36-letnia gwiazda zdaje się w ogóle nie odczuwać skutków mijającego czasu, a jej młodzieńcza sylwetka wymusza oczywiste pytanie: jaki sekret stoi za tym olśniewającym dokonaniem?

Julia Kamińska zachwyca doskonałą figurą i energią
Julia Kamińska zachwyca doskonałą figurą i energią © fot. Instagram | _julia_kaminska_

Julia Kamińska i jej dieta

Pierwszym założeniem przeciwstawienia się skutkom upływających lat Julii Kamińskiej jest trening fizyczny. Aktorka postanowiła skorzystać z usług trenera personalnego, który prowadzi ją przez intensywne ćwiczenia. Machanie ciężarkami i bieganie przynosi niesamowite efekty, ale nie tylko to stoi za pełnym sukcesem. Jak w wywiadzie z tygodnikiem "Świat i ludzie" przyznała gwiazda, od kilku lat stara się ona zupełnie zrezygnować z produktów odzwierzęcych.

Jestem wegetarianką, natomiast z zasady unikam wszelkich produktów odzwierzęcych. Chcę dbać o naszą planetę. A przemysł mięsny i mleczny charakteryzuje się dużym okrucieństwem. Dlatego odżywiam się głównie roślinnie. Nie mam z tym żadnych problemów.

Jak później zauważyła Kamińska, dieta wegetariańska sprawiła, że aktorka nie tylko czuje się lepiej, ale również mniej choruje. Utalentowana kobieta ma za sobą już bieg na 10 kilometrów, a kolejne wyzwania świadczą o ogromnym zapale. Życzymy więc pani Julii samych sukcesów i wytrwałości w diecie i ćwiczeniach!

Wybrane dla Ciebie

Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku