PrzepisDania główneNiskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem

Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie niskowęglowodanowego naleśnika z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem.

Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem
Pyszności

28.03.2017 | aktual.: 19.03.2024 12:11

Składniki:

  1. 3 szt. jajka
  2. 1 łyżka mleko
  3. 1/2 szklanki ser żółty starty
  4. sól
  5. pieprz
  6. 1 łyżka szczypiorek
  7. 1 łyżka masło
  8. sos marinara
  9. 1/2 szklanki czarna fasola
  10. 1 szt. awokado pokrojone w cienkie plastry
  11. 4 plastry boczek posiekany i podsmażony
Sposób przygotowania:

1. W misce dobrze wymieszaj ze sobą jajka, mleko, sól i szczypiorek.

Obraz

2. Na patelni roztop masło, a następnie wlej zawartość miski. Smaż przez 5 minut.

Obraz

3. Po 5 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż naleśnika na talerz. Nasmaruj jego środek sosem marinara. Następnie układaj kolejno: czarna fasola, plastry awokado, boczek i ser.

Obraz

4. Zawiń boki naleśnika do środka.

Obraz

5. I gotowe.

Obraz
6. Smacznego!
Wybrane dla Ciebie