PrzepisDania główneNiskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem
Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem
Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie niskowęglowodanowego naleśnika z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem.
Pyszności
Składniki:
3 szt. jajka
1 łyżka mleko
1/2 szklanki ser żółty starty
sól
pieprz
1 łyżka szczypiorek
1 łyżka masło
sos marinara
1/2 szklanki czarna fasola
1 szt. awokado pokrojone w cienkie plastry
4 plastry boczek posiekany i podsmażony
Sposób przygotowania:
1. W misce dobrze wymieszaj ze sobą jajka, mleko, sól i szczypiorek.
2. Na patelni roztop masło, a następnie wlej zawartość miski. Smaż przez 5 minut.
3. Po 5 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż naleśnika na talerz. Nasmaruj jego środek sosem marinara. Następnie układaj kolejno: czarna fasola, plastry awokado, boczek i ser.