Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie niskowęglowodanowego naleśnika z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem.

Obrazek
Pyszności

Składniki:

  1. 3 szt. jajka
  2. 1 łyżka mleko
  3. 1/2 szklanki ser żółty starty
  4. sól
  5. pieprz
  6. 1 łyżka szczypiorek
  7. 1 łyżka masło
  8. sos marinara
  9. 1/2 szklanki czarna fasola
  10. 1 szt. awokado pokrojone w cienkie plastry
  11. 4 plastry boczek posiekany i podsmażony
Sposób przygotowania:

1. W misce dobrze wymieszaj ze sobą jajka, mleko, sól i szczypiorek.

Obrazek

2. Na patelni roztop masło, a następnie wlej zawartość miski. Smaż przez 5 minut.

Obrazek

3. Po 5 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż naleśnika na talerz. Nasmaruj jego środek sosem marinara. Następnie układaj kolejno: czarna fasola, plastry awokado, boczek i ser.

Obrazek

4. Zawiń boki naleśnika do środka.

Obrazek

5. I gotowe.

Obrazek
6. Smacznego!
Wybrane dla Ciebie
W Chinach się nim zachwycają. Mało kto wie, że ten nietypowy grzyb rośnie też w Polsce
W Chinach się nim zachwycają. Mało kto wie, że ten nietypowy grzyb rośnie też w Polsce
Co roku robię to ciasto na Wszystkich Świętych. Nazwa idealnie pasuje do tego dnia
Co roku robię to ciasto na Wszystkich Świętych. Nazwa idealnie pasuje do tego dnia
Tak przygotowane mięsko rozpada się pod widelcem. Mięciutkie i delikatne
Tak przygotowane mięsko rozpada się pod widelcem. Mięciutkie i delikatne
Na Wszystkich Świętych robię moje popisowe flaczki. Przy tym przepisie nikt nie kręci nosem
Na Wszystkich Świętych robię moje popisowe flaczki. Przy tym przepisie nikt nie kręci nosem
Wrzucam do słoika z orzechami włoskimi. Dzięki temu nie pleśnieją i zachowują trwałość na dłużej
Wrzucam do słoika z orzechami włoskimi. Dzięki temu nie pleśnieją i zachowują trwałość na dłużej
Gęsta, rozgrzewająca i aromatyczna. Taka zupa starczy za cały obiad
Gęsta, rozgrzewająca i aromatyczna. Taka zupa starczy za cały obiad
Już nie borówki, nie truskawki. Jesienią robię pierogi z innymi owocami i serkiem
Już nie borówki, nie truskawki. Jesienią robię pierogi z innymi owocami i serkiem
Robert Makłowicz tak podkręca smak pomidorówki. Dla wielu gospodyń to nie do pomyślenia
Robert Makłowicz tak podkręca smak pomidorówki. Dla wielu gospodyń to nie do pomyślenia
Dasz się zaprosić do wspólnego stołu? Ikea ma na to praktyczny sposób
Dasz się zaprosić do wspólnego stołu? Ikea ma na to praktyczny sposób
Po niedzieli robię zawsze sałatkę rosołową. Przy niej nawet gyros może się schować
Po niedzieli robię zawsze sałatkę rosołową. Przy niej nawet gyros może się schować
W jakiej temperaturze piec pałki z kurczaka? Wtedy wyjdą soczyste, ale nie będą surowe
W jakiej temperaturze piec pałki z kurczaka? Wtedy wyjdą soczyste, ale nie będą surowe
Gotuję jajka i robię fińskie masło. To proste i pyszne smarowidło do chleba
Gotuję jajka i robię fińskie masło. To proste i pyszne smarowidło do chleba