PrzepisDania główneNiskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem
Niskowęglowodanowy naleśnik z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem
Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie niskowęglowodanowego naleśnika z sosem marinara, szczypiorkiem, czarną fasolą, boczkiem, awokado i serem.
Pyszności
28.03.2017 | aktual.: 19.03.2024 12:11
Składniki:
- 3 szt. jajka
- 1 łyżka mleko
- 1/2 szklanki ser żółty starty
- sól
- pieprz
- 1 łyżka szczypiorek
- 1 łyżka masło
- sos marinara
- 1/2 szklanki czarna fasola
- 1 szt. awokado pokrojone w cienkie plastry
- 4 plastry boczek posiekany i podsmażony
Sposób przygotowania:
1. W misce dobrze wymieszaj ze sobą jajka, mleko, sól i szczypiorek.
2. Na patelni roztop masło, a następnie wlej zawartość miski. Smaż przez 5 minut.
3. Po 5 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż naleśnika na talerz. Nasmaruj jego środek sosem marinara. Następnie układaj kolejno: czarna fasola, plastry awokado, boczek i ser.
4. Zawiń boki naleśnika do środka.
5. I gotowe.
6. Smacznego!