PrzepisDeser na zimno "arbuz"

Deser na zimno "arbuz"

Deser na zimno "arbuz"
Pyszności

26.06.2020 12:00, aktual.: 29.06.2020 13:55

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Deser na zimno "arbuz" to genialna kombinacja, która stanie się hitem tego lata. Po prostu nie ma innej opcji. Wystarczy, że raz spojrzysz na ten deser, a wszystko stanie się jasne 😉

Składniki:

  1. 2 szt. banan
  2. 4 szt. kiwi
  3. 300 g jogurt grecki
  4. 350 g truskawki
  5. 3 łyżki cukier puder

Sposób przygotowania:

1. Aby przygotować pierwszą warstwę połącz w blenderze kiwi i banany.

Obraz

2. Przelej mieszankę do szklanek. Następnie zrób kolejną warstwę z jogurtu greckiego.

Obraz

3. Ponownie użyj blender. Tym razem połącz truskawki i cukier puder.

Obraz

4. Umieść mieszankę na wierzchu jogurtu greckiego.

Obraz

5. I to wszystko. Smacznego!

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także