Wielkanocna pascha- Pyszności
Pyszności
01.03.2021 17:00, aktual.: 08.03.2024 10:14
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Pascha wielkanocna gości na naszych świątecznych stołach co roku. Dziś pokażemy Ci, jak ją przygotować w prosty i szybki sposób.
Do przygotowania naszej pasty wykorzystaliśmy blender próżniowy marki Philips.
Zobacz także
Jajka faszerowane na 3 sposoby
Składniki:
- 500 g twaróg tłusty
- 4 szt. żółtka
- 1/2 szkl. cukier
- 40 g masło
- 250 ml śmietanka 30% ciepła
- 1/2 szkl. rodzynki sułtańskie
- 1/2 szkl. rodzynki złote
- 1/2 szkl. suszone figi
- 1/2 szkl. orzechy włoskie
Sposób przygotowania: