15 oryginalnych serwisów obiadowych, które zachwycają swoim wyglądem. #3 ma w sobie to coś

Serwis obiadowy to jeden z najważniejszych elementów wyposażenia każdego domu. Wiele osób stawia na tradycyjne wzory i kolorystykę. Jednocześnie nie brakuje zwolenników szalonych i zwariowanych wariantów. Do której grupy Ty należysz?

Obrazek
Frania

W wyborze może pomóc Ci poniższa galeria, gdzie znajdziesz wiele ciekawych inspiracji.

#1 Kwiaty jako motyw przewodni

#2 Elegancja w czystej postaci

#3 Z oryginalnym akcentem

#4 Truskawkowe szaleństwo

#5 Ponadczasowa biel i czerń

#6 Jak prawdziwe dzieło sztuki

#7 Znajdzie się również coś dla miłośników folkloru

#8 Prawie jak tęcza

#9 Po prostu czerń

#10 Minimalizm

#11 Miks kolorów i wzorów

#12 W świątecznym nastroju

#13 Złoto jako motyw przewodni

#14 W zimowym klimacie

#15 Bo kolorów nigdy za wiele

Wybrane dla Ciebie
Kalafior duszę w takim sosie. Smakuje lepiej niż z bułką tartą i masłem
Kalafior duszę w takim sosie. Smakuje lepiej niż z bułką tartą i masłem
Babcia gotowała co tydzień. Dziś mało osób robi tę prostą zupę
Babcia gotowała co tydzień. Dziś mało osób robi tę prostą zupę
Takie przekąski robiły nasze babcie na domówki. Przepis ma już 50 lat
Takie przekąski robiły nasze babcie na domówki. Przepis ma już 50 lat
Kroje w paski i mieszam z majonezem. O wiele szybsza i smaczniejsza od jarzynowej
Kroje w paski i mieszam z majonezem. O wiele szybsza i smaczniejsza od jarzynowej
Do śliwek dorzucam garść przypraw. Nudny kompot zamienia się w pyszny napój
Do śliwek dorzucam garść przypraw. Nudny kompot zamienia się w pyszny napój
Zawsze robię na Wszystkich Świętych. W tym roku sięgnę po przepis Magdy Gessler
Zawsze robię na Wszystkich Świętych. W tym roku sięgnę po przepis Magdy Gessler
Zrób więcej i zamroź. Pyszny deser wyczarujesz w trzy minuty
Zrób więcej i zamroź. Pyszny deser wyczarujesz w trzy minuty
Podaj jak pizzę lub do sałatki. W kuchni polskiej znane od średniowiecza
Podaj jak pizzę lub do sałatki. W kuchni polskiej znane od średniowiecza
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze