Sezon na pieczarki
Płatna współpraca z European Mushroom Growers Promo Group.
Dobre gotowanie to przede wszystkim korzystanie z wysokiej jakości produktów i branie tego, co najlepsze o danej porze roku.
O ile smakiem grzybów leśnych możemy cieszyć się głównie w sezonie jesiennym, o tyle dobrodziejstwo pieczarek mamy na wyciągnięcie ręki. Są bowiem dostępne przez cały rok i mogą być dostosowane do wszystkich diet.
W nowym cyklu serwisu Pyszności: Sezon na pieczarki podamy najlepsze triki kulinarne, aby w pełni wykorzystać potencjał tych popularnych grzybów, inspirujące przepisy oraz garść informacji o właściwościach pieczarek, by raz na zawsze rozprawić się z mitami na ich temat.
Materiał sponsorowany
Makaron z kurczakiem, cukinią i pieczarkami to mój sprawdzony pomysł na udany obiad
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Sałatka makaronowa z pieczarkami i ziarnami słonecznika to ulubiona opcja mojej rodziny
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Do jajecznicy dodaję dwa specjalne dodatki. Jest tak dobra, że muszę robić ją z podwójnej porcji
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Faszeruję pieczarki i układam je na grillu. Kiedy je serwuję, znikają w mgnieniu oka
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Zupa pieczarkowa z tego przepisu jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Każdy się nią zachwyca
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Jeden niedrogi składnik, wiele apetycznych możliwości. Jak wykorzystać pieczarki w ulubionych potrawach?
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Niedoceniane, a pyszne! Tych faktów o pieczarkach jeszcze nie znasz
Zapisz na później