17 bajecznych kanapek, które podbijają Instagram. Użyto tylko naturalnych barwników!

Zapoczątkowany przez stylistkę żywności o imieniu Adeline Waugh trend rozjaśni Twoje poranki. Jak to zrobić? Twaróg wymieszaj z naturalnymi barwnikami: spiruliną (niebieski, zielony), burakiem (różowy), kurkumą (żółty i pomarańczowy) lub liofilizowanymi owocami. Pyszne i piękne!

Obrazek
Ewa

#1 Wzburzone morze

Obrazek

#2 W kolorach tęczy

Obrazek

#3 Trochę zieleni nie zaszkodzi

Obrazek

#4 Nawet znalazło się miejsce dla figi

Obrazek

#5 Śniadanie na bogato

Obrazek

#6 Piękny miks kolorów

Obrazek

#7 Oprócz kanapki zachwyca nas też ten talerz

Obrazek

#8 Od wyboru, do koloru

Obrazek

#9 Takie tosty musiała jeść Arielka

Obrazek

#10 Tropikalna nuta

Obrazek

#11 Z odrobiną złota

Obrazek

#12 Aż szkoda ugryźć kawałek

Obrazek

#13 Wersja dla fanów awokado

Obrazek

#14 Kiedy nie możesz zdecydować się na jeden kolor

Obrazek

#15 Może ogóreczka?

Obrazek

#16 Pastelowe śniadanie

Obrazek

#17 Talerz pełen gwiazd

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej