Co dalej z "Kuchennymi Rewolucjami"? Słowa Magdy Gessler nie pozostawiają wątpliwości

Najsłynniejsza polska restauratorka przerwała milczenie i opublikowała post, z którego jasno wynika, jaka przyszłość czeka ją jako prowadzącą "Kuchennych Rewolucji". Magda Gessler zrobiła to jak zawsze — w swoim unikatowym stylu.

Magda Gessler przerwała milczenieMagda Gessler przerwała milczenie
Źródło zdjęć: © Facebook | Magda Gessler

Kiedy blisko 14 lat temu kulinarne show "Kuchenne Rewolucje" po raz pierwszy pojawiło się w ramówce TVN-u, prawdopodobnie nikt nie spodziewał się tego, że właśnie jest on świadkiem narodzin nowej medialnej potęgi. Również sama Magda Gessler, wytypowana na prowadzącą programu, chociaż nie była może postacią anonimową i zupełnie nieznaną polskim telewidzom, to jej popularność była wtedy zaledwie ułamkiem tego, z czym ma do czynienia dzisiaj.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Fit tarta czekoladowa z malinami. Prawdziwa rozkosz dla podniebienia

Przez te wszystkie lata Magda Gessler była bohaterką nie tylko polskiej sceny kulinarnej, ale również licznych kontrowersji. Łatka swoistej skandalistki przylgnęła do restauratorki idealnie i wszystko, co związane z Gessler (również wysokie ceny jedzenia w jej autorskich restauracjach i cukierniach) było szeroko komentowane przez widzów i internautów. Nic dziwnego, że filmik z udziałem gwiazdy, opublikowany przez byłego polityka, stał się taką pożywką do plotek i silnym napędem dla poczty pantoflowej.

Zalecenie milczenia i nagły zwrot akcji

Nie do końca wiadomo, dlaczego Janusz Palikot, znany biznesmen i były polityk wrzucił do sieci prywatny filmik z udziałem Magdy Gessler, na którym restauratorka zachowuje się, powiedzmy to łagodnie, dosyć "figlarnie". Jedno jest pewne. Wulgarny język i niestosowne ruchy restauratorki ukazane na nagraniu narobiły jej sporo problemów. Bo chociaż video wkrótce zniknęło, to niesmak został.

Magda Gessler to postać tak samo charyzmatyczna, co kontrowersyjna
Magda Gessler to postać tak samo charyzmatyczna, co kontrowersyjna © Facebook | Magda Gessler

Według informacji przekazanych przez "Fakt" Magda Gessler miała dostać od TVN-u absolutny zakaz komentowania sprawy. Tak się też stało. Restauratorka zresztą zupełnie wyciszyła swoją aktywność w sieci, co miało wzbudzić wątpliwości co do przyszłego występu gwiazdy w 28. już serii "Kuchennych Rewolucji". Dopiero teraz, gdy Gessler przerwała milczenie, wiemy, czego można spodziewać się po nowym sezonie show.

Z takim lookiem mogę wejść w tę pluchę …. Słońce w sercem…makijażu!!! Już wkrótce wracam na plan kuchennych rewolucji a ja w takiej formie !!! jak Wam się podoba ???? ściskam Was bbb mocno w ten pochmurny dzień …. (pisownia oryginalna - red.)

- napisała w swoich mediach społecznościowych kucharka. Jak zawsze w swoim stylu, prawda?

Źródło artykułu: Pysznosci.pl

Wybrane dla Ciebie

Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku