PrzepisPrzekąskiJajka w mięsnej panierce
Jajka w mięsnej panierce
Jajka w mięsnej panierce to nasz sprawdzony patent na pyszną przekąskę na ciepło. Wystarczy, że raz ją skosztujesz, a na pewno pokochasz ją na zawsze.
Pyszności
16.08.2021 | aktual.: 28.08.2021 17:06
Naszą dzisiejszą przekąskę przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.
Składniki:
- 500 g mięso mielone wieprzowe
- 5 szt. jajka ugotowane na twardo
- 1 łyżeczka sól
- 1 łyżeczka czosnek granulowany
- 1 łyżeczka cebula granulowana
- 1/2 łyżeczki pieprz
- 1 łyżeczka rozmaryn
- 3-4 szt. jajka
- 1 szkl. bułka tarta
- 3-4 łyżki oliwa z oliwek/olej
Sposób przygotowania: