Magda Gessler opublikowała film, który zniesmaczył internautów. "Wołałabym zjeść swoje buty!"

Nagranie, które Magda Gessler postanowiła umieścić na swoim koncie na Instagramie, wywołało prawdziwe tsunami komentarzy. Na jeden z nich Magda Gessler postanowiła odpowiedzieć osobiście. Oto jak zainteresować publiczność i poszukać interakcji ze swoimi fanami!

Magda Gessler udostępniła kontrowersyjne nagranieMagda Gessler udostępniła kontrowersyjne nagranie
Źródło zdjęć: © Facebook, Instagram | Magda Gessler

Większość postów zamieszczonych przez Magdę Gessler na Instagramie może się pochwalić kilkunastoma, maksymalnie kilkudziesięcioma komentarzami. Tymczasem nagranie, które zamieściła tam ostatnio słynna restauratorka, skomentowało już niemal 700 internautów. Co takiego się tam znalazło? Cóż, już na pierwszy rzut oka wiemy, że prowadząca "Kuchenne Rewolucje" po raz kolejny postanowiła wsadzić kij w mrowisko. Niektóre opinie fanów Magdy Gessler były absolutnie jednoznaczne. "Wygląda bardzo obrzydliwie"

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Kiedy odwiedzają mnie goście, zawsze serwuję te koreczki. Wszyscy się nimi zachwycają

"Obleśne" vs "Pyszny, ale twardy"

Na nagraniu opublikowanym przez Magdę Gessler widzimy oporządzanie nietypowo wyglądającego mięsa. Gdyby nie to, że już kiedyś pisaliśmy na temat geoducka, czyli pacyficznego owocu morskiego przypominającego w dużej mierze męski narząd płciowy, być może i my złapalibyśmy się za głowę. Cóż, nie z nami takie numery! Ale wielu internautów, którzy obejrzeli nagranie Magdy Gessler, miało inne odczucia...

Podział komentarzy, które przeczytaliśmy pod postem restauratorki, był dość jasny. Dość sporo osób wiedziało, czym jest geoduck, a co więcej, niektórzy z nich pisali o tym, że już go kiedyś próbowali i im smakował. "Miałam przyjemność zjeść z pysznym sosem z cytryny, pomarańczy, kolendry i granatów" - napisała użytkownika "Grylazgor". Ci z kolei. którzy geoducka zobaczyli po raz pierwszy, raczej nie pałaliby optymizmem do jego wypróbowania. "Wolałabym zjeść swoje buty" - napisała inna internautka.

Magda Gessler pokazała, jak wygląda oporządzanie geoducka
Magda Gessler pokazała, jak wygląda oporządzanie geoducka © Instagram | Magda Gessler

Magda Gessler nie zostawiła komentarzy bez repliki

Również sama Magda Gessler postanowiła wziąć udział w dyskusji trwającej w komentarzach pod jej postem. Geoducka porównywała tam do ostryg, chociaż przyznała, że chociaż geoduck jest równie smaczny, to znacznie od nich twardszy. Restauratorka postanowiła również odpisać pewnej użytkowniczce Instagrama, która napisała: wygląda bardzo obrzydliwie i przypomina penisa.

Wygląda mega... a penis nie jest obrzydliwy. Widziałaś go kiedyś? - zapytała przewrotnie Magda Gessler.

I jak tu nie kochać bezpośredniości sławnej restauratorki?

Źródło artykułu: Pysznosci.pl
Wybrane dla Ciebie
Dodaję do pietruszki. W mig mam zdrową i smaczną surówkę
Dodaję do pietruszki. W mig mam zdrową i smaczną surówkę
Z tego warzywa robię kompot. Dzieci wypijają go prosto z garnka
Z tego warzywa robię kompot. Dzieci wypijają go prosto z garnka
Czym jest czerwona plamka na jajku? Wzbudza obrzydzenie, a nie każdy wie, co oznacza
Czym jest czerwona plamka na jajku? Wzbudza obrzydzenie, a nie każdy wie, co oznacza
Kobiety po 50-tce powinny używać. Reguluje hormony i spowalnia procesy starzenia
Kobiety po 50-tce powinny używać. Reguluje hormony i spowalnia procesy starzenia
Wielu ma ciarki na sam widok. Ja dodaję rodzynki i powidła, i zajadam ze smakiem
Wielu ma ciarki na sam widok. Ja dodaję rodzynki i powidła, i zajadam ze smakiem
Co roku na 11 listopada robię gęś faszerowaną po polsku. Goście są zachwyceni
Co roku na 11 listopada robię gęś faszerowaną po polsku. Goście są zachwyceni
Jak przyprawić gęś? To kluczowe składniki, aby była pyszna po upieczeniu
Jak przyprawić gęś? To kluczowe składniki, aby była pyszna po upieczeniu
Ryż gotuję w tym sosie. Senegalski przepis dodaje mu smaku
Ryż gotuję w tym sosie. Senegalski przepis dodaje mu smaku
Na obiad robię amerykańskie gołąbki. Prosty przepis zgarnia same komplementy
Na obiad robię amerykańskie gołąbki. Prosty przepis zgarnia same komplementy
Dodaję do ciasta na pierogi zamiast masła. Wychodzi delikatne i elastyczne
Dodaję do ciasta na pierogi zamiast masła. Wychodzi delikatne i elastyczne
Czy miód można mrozić? Słowa doświadczonego pszczelarza mogą niektórych zaskoczyć
Czy miód można mrozić? Słowa doświadczonego pszczelarza mogą niektórych zaskoczyć
Od wsparcia odporności i domowego komfortu, po nowe hity w kubku. Jesień  znakiem smaku i świadomości
Od wsparcia odporności i domowego komfortu, po nowe hity w kubku. Jesień znakiem smaku i świadomości