PrzepisPieczona cukinia i kabaczek pod kruszonką
Pieczona cukinia i kabaczek pod kruszonką
Cukinia i kabaczek to genialny duet, dzięki któremu przygotujesz pyszną przekąskę dla całej rodziny. Wystarczy naprawdę niewiele, aby zachwycić swoich bliskich.
Pyszności
23.06.2020 | aktual.: 20.03.2024 15:09
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Składniki:
Kruszonka
- 1/3 szkl. mielone migdały
- 1/3 szkl. ser parmezan starty
- 1 łyżeczka czosnek
- 1 łyżeczka oregano
- 1/2 łyżeczki pieprz
Podstawowe składniki
- 1 szt. cukinia
- 1 szt. kabaczek
- 2 łyżki oliwa z oliwek
Sposób przygotowania: