21 ciast cukiernika-samouka, które wygląda za dobrze, żeby je jeść. I to bez masy cukrowej!

Jessica Leigh Clark-Bojin po mistrzowsku łączy miłość do tradycyjnych amerykańskich słodkich ciast z niesamowitym talentem artystycznym. Rezultat - ciasta, które wyglądają tak dobrze, że ich zjedzenie wydawałoby się grzechem!

Obrazek
Ewa

#1 Kocie czary-mary

Obrazek

#2 Halloweenowy klimat

Obrazek

#3 Jesienny bóbr

Obrazek
Obrazek

#4 Kiedy zatęsknisz za wiosną

Obrazek

#5 Raj dla oczu perfekcjonisty

Obrazek

#6 Uroczy, puchaty kelner

Obrazek

#7 Radosne kolory to coś, co kochamy

Obrazek

#8 Ta dbałość o szczegóły

Obrazek

#9 Coś dla fanów Spidermana

Obrazek

#10 Ciasto dla matematyka

Obrazek

#11 Detale robią wrażenie

Obrazek

#12 Jest i "Król Lew"!

Obrazek

#13 Misterna robota

Obrazek

#14 Pora pobawić się klockami

Obrazek

#15 I jak tu ukroić kawałek?

Obrazek

#16 Jest i wersja przestrzenna

Obrazek

#17 A gdzie Bestia?

Obrazek

#18 Po prostu: "Rick and Morty"

Obrazek

#19 Mamy tutaj fanów "Supernatural"?

Obrazek

#20 Pora na deser!

Obrazek

#21 Ultra urocze!

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Niektórzy dostają ciarki na sam widok. Ja zapiekam je z warzywami i mam prawdziwy rarytas
Niektórzy dostają ciarki na sam widok. Ja zapiekam je z warzywami i mam prawdziwy rarytas
Dodaję do surówki z kapusty kiszonej. Ma przyjemniejszy aromat i lepiej się trawi
Dodaję do surówki z kapusty kiszonej. Ma przyjemniejszy aromat i lepiej się trawi
Taką kaszę jadali bohaterowie Reymonta. Danie było skromne, ale sycące i pełne smaku
Taką kaszę jadali bohaterowie Reymonta. Danie było skromne, ale sycące i pełne smaku
Prawie nikt nie robi mielonych z tego taniego mięsa. Jest pełne smaku i ma mnóstwo żelaza
Prawie nikt nie robi mielonych z tego taniego mięsa. Jest pełne smaku i ma mnóstwo żelaza
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu