PrzepisBagietka z mięsnym farszem
Bagietka z mięsnym farszem
Bagietka z piekarnika w naszej kuchni przeszła prawdziwą metamorfozę. Tym razem w pysznym pieczywie umieściliśmy mięsno-serowy farsz. Po prostu palce lizać!
Pyszności
21.02.2020 | aktual.: 16.08.2020 15:06
W przygotowaniu farszu do naszych bagietek pomógł nam robot kuchenny marki Philips.
Składniki:
- 1 szt. cebula
- 1 ząbek czosnek
- 1/2 szkl. świeża bazylia
- 300 g mielone mięso wołowe
- 1 łyżka słodka papryka
- 1 łyżeczka sól
- 1/2 łyżeczki pieprz
- 2 szt. bagietki małe
- 4 szt. mini mozzarella
- 4 szt. ser żółty plastry
Sposób przygotowania: