Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Zaloguj
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Domowe przetwory - przepis. Co przygotować na sezon zimowy?
Wróć do góry
28 sierpnia 2024
Karina Czernik
Zamiast smażyć kotlety z cukinii, możesz zrobić sałatkę. Przepis siostry Anastazji nie ma sobie równych
Zapisz na później
27 sierpnia 2024
Karina Czernik
Przecier ogórkowy robię bez użycia tarki. Patent babci sprawdza się najlepiej
Zapisz na później
27 sierpnia 2024
Ewa Malinowska
Pomidory wsadzam do słoika i pasteryzuję bez zalewy. Kubki smakowe szaleją ze szczęścia
Zapisz na później
21 sierpnia 2024
Ewa Malinowska
Na zimę robię zapas ogórków po węgiersku. Są tak pyszne, że znikają szybciej niż kiszone
Zapisz na później
14 sierpnia 2024
Ewa Malinowska
Niedojrzałe mirabelki zamieniam w oliwki. Brzmi jak kuchenna magia, ale to tylko sprytny przepis
Zapisz na później
12 sierpnia 2024
Ewa Malinowska
Wrzuć do słoika i zalej octem. Zimą sobie podziękujesz
Zapisz na później
11 sierpnia 2024
Ewa Malinowska
Zamiast dżemu, robię z tych owoców białą nutellę. Wystarczą trzy składniki i woda
Zapisz na później
11 sierpnia 2024
Ewa Malinowska