Ekipa Friza gotuje razem z Magdą Gessler. Filmik cieszy się ogromną popularnością!

Ekipa Friza to jedna z najpopularniejszych grup na polskim YouTubie, Magdy Gessler specjalnie przedstawiać nie trzeba. Postanowili połączyć swoje siły.

Obrazek
Ewa
Obrazek

O Ekipie cały czas jest głośno

Ekipa Friza podbija polski YouTube. Od dłuższego czasu cieszą się rosnąca popularnością. Świetnym dowodem na to była ogromne powodzenia ich współpracy z firmą Koral. Lody Ekipy sprzedawały się w rekordowym nakładzie i szybko stały się obiektem pożądania. Chociaż głównymi odbiorcami są dzieci i młodzież, to marketingowa siła, jaką jest Friz i jego ekipa, robi ogromne wrażenie.

Nieoczekiwana współpraca

Magda Gessler od lat jest jedną z najbardziej rozpoznawanych twarzy polskiej gastronomii. Zjednała sobie całą rzeszę fanów, chociaż nie brakuje również przeciwników jej działalności.

Kiedy na kanale Wersow (należącej do Ekipy Friza, jej social media osiągają zawrotne zasięgi) pojawił się filmik z Magdą Gessler nie mogło być inaczej- szybko stał się hitem.

Obrazek

Kurs gotowania

Wersow (Weronika Sowa) zaprosiła Magdę Gessler do domu Ekipy, który wynajmują pod Krakowem. Restauratorka miała ich nauczyć, oczywiście, gotowania.
Zadanie? Przygotowanie burgerów, według receptury Magdy Gessler.

Ta lekcja jest dużo trudniejsza od kuchennych rewolucji, ale efekt będzie piorunujący!powiedziała Magda Gessler w czasie nagrania

Nie obyło się też bez show

Burgery, a to niespodzianka, okazały się smaczne. Tłuczenie naczyń? Zaliczone! Ku uciesze domowników, Magda Gessler rozbiła o podłogę porcelanowy talerz. Zastrzegła, że nie rzuca "atrapami" a jedynie prawdziwą zastawą. Po prosty: show must go on ;)

Nie da się ukryć, że Magda Gessler znakomicie odnalazła się w młodszym towarzystwie. Efekt? Ponad 1,5 miliona wyświetleń!

Co sądzisz o tej współpracy?

Wybrane dla Ciebie

Dorzucam do rosołu zamiast natki pietruszki. Ma wtedy lepszy smak i aromat
Dorzucam do rosołu zamiast natki pietruszki. Ma wtedy lepszy smak i aromat
Każda włoska nonna gotuje taki sos. Jeden kęs i przeniesiesz się do Neapolu
Każda włoska nonna gotuje taki sos. Jeden kęs i przeniesiesz się do Neapolu
Dziadek poradził, jak przechowywać ziemniaki na zimę. Nie będą puszczać pędów aż do wiosny
Dziadek poradził, jak przechowywać ziemniaki na zimę. Nie będą puszczać pędów aż do wiosny
Nie mielone i nie schabowe. Moja rodzina co sobotę zamawia na obiad kotlety majstra
Nie mielone i nie schabowe. Moja rodzina co sobotę zamawia na obiad kotlety majstra
Polacy jedzą aż miło, a jelita i trzustka cierpią. Najgorsze połączenie na obiad
Polacy jedzą aż miło, a jelita i trzustka cierpią. Najgorsze połączenie na obiad
Tata pokazał mi te grzyby. Inni grzybiarze nawet się nie schylają, a ja wychodzę z lasu z pełnym koszem
Tata pokazał mi te grzyby. Inni grzybiarze nawet się nie schylają, a ja wychodzę z lasu z pełnym koszem
Na tym mięsie prababcia gotowała rosół. Dziś jest nie do przełknięcia
Na tym mięsie prababcia gotowała rosół. Dziś jest nie do przełknięcia
Nazwa tych włoskich ciasteczek jest równie zabawna, co nieprzyzwoita. Zarumienisz się w cukierni
Nazwa tych włoskich ciasteczek jest równie zabawna, co nieprzyzwoita. Zarumienisz się w cukierni
Idol nastolatek z lat 90. zakochany w polskim jedzeniu. To go kusi najbardziej
Idol nastolatek z lat 90. zakochany w polskim jedzeniu. To go kusi najbardziej
Do ciasta na pierogi nie dodaję wody. Znam lepszy patent, by było delikatne i się nie rwało
Do ciasta na pierogi nie dodaję wody. Znam lepszy patent, by było delikatne i się nie rwało
Czy można jeść banana ze skórką? Dla wielu to nie do pomyślenia
Czy można jeść banana ze skórką? Dla wielu to nie do pomyślenia
Taką kiełbasę można jeść nawet w piątki bez wyrzutów sumienia. Poznaj najlepszy przepis
Taką kiełbasę można jeść nawet w piątki bez wyrzutów sumienia. Poznaj najlepszy przepis