Ekipa Friza gotuje razem z Magdą Gessler. Filmik cieszy się ogromną popularnością!

Ekipa Friza to jedna z najpopularniejszych grup na polskim YouTubie, Magdy Gessler specjalnie przedstawiać nie trzeba. Postanowili połączyć swoje siły.

Obrazek
Ewa
Obrazek

O Ekipie cały czas jest głośno

Ekipa Friza podbija polski YouTube. Od dłuższego czasu cieszą się rosnąca popularnością. Świetnym dowodem na to była ogromne powodzenia ich współpracy z firmą Koral. Lody Ekipy sprzedawały się w rekordowym nakładzie i szybko stały się obiektem pożądania. Chociaż głównymi odbiorcami są dzieci i młodzież, to marketingowa siła, jaką jest Friz i jego ekipa, robi ogromne wrażenie.

Nieoczekiwana współpraca

Magda Gessler od lat jest jedną z najbardziej rozpoznawanych twarzy polskiej gastronomii. Zjednała sobie całą rzeszę fanów, chociaż nie brakuje również przeciwników jej działalności.

Kiedy na kanale Wersow (należącej do Ekipy Friza, jej social media osiągają zawrotne zasięgi) pojawił się filmik z Magdą Gessler nie mogło być inaczej- szybko stał się hitem.

Obrazek

Kurs gotowania

Wersow (Weronika Sowa) zaprosiła Magdę Gessler do domu Ekipy, który wynajmują pod Krakowem. Restauratorka miała ich nauczyć, oczywiście, gotowania.
Zadanie? Przygotowanie burgerów, według receptury Magdy Gessler.

Ta lekcja jest dużo trudniejsza od kuchennych rewolucji, ale efekt będzie piorunujący!powiedziała Magda Gessler w czasie nagrania

Nie obyło się też bez show

Burgery, a to niespodzianka, okazały się smaczne. Tłuczenie naczyń? Zaliczone! Ku uciesze domowników, Magda Gessler rozbiła o podłogę porcelanowy talerz. Zastrzegła, że nie rzuca "atrapami" a jedynie prawdziwą zastawą. Po prosty: show must go on ;)

Nie da się ukryć, że Magda Gessler znakomicie odnalazła się w młodszym towarzystwie. Efekt? Ponad 1,5 miliona wyświetleń!

Co sądzisz o tej współpracy?
Wybrane dla Ciebie
Nie tylko na Wigilię. Świąteczne pierogi podaję z domową konfiturą
Nie tylko na Wigilię. Świąteczne pierogi podaję z domową konfiturą
Najlepsza temperatura do pieczenia sernika. Ciasto nie opadnie
Najlepsza temperatura do pieczenia sernika. Ciasto nie opadnie
Teściowa na każde święta piecze orzechowca. Makowiec i sernik nie mają szans
Teściowa na każde święta piecze orzechowca. Makowiec i sernik nie mają szans
Nazwa wprowadza w błąd. Skąd pochodzi barszcz ukraiński?
Nazwa wprowadza w błąd. Skąd pochodzi barszcz ukraiński?
Zanim włożysz ser do lodówki, wykonaj 1 rzecz. Dzięki temu nie będzie twardy i zeschnięty
Zanim włożysz ser do lodówki, wykonaj 1 rzecz. Dzięki temu nie będzie twardy i zeschnięty
"Można jeść jak ciasto". Magda Gessler zdradziła swój sposób na karpia bez ości
"Można jeść jak ciasto". Magda Gessler zdradziła swój sposób na karpia bez ości
Podsmażam i dorzucam do surówki z kapusty pekińskiej. Jest smaczniejsza i przyjemnie chrupie
Podsmażam i dorzucam do surówki z kapusty pekińskiej. Jest smaczniejsza i przyjemnie chrupie
Moczę na pierogi wigilijne zamiast suszonych grzybów. Po wymieszaniu z kapustą farsz mam gotowy
Moczę na pierogi wigilijne zamiast suszonych grzybów. Po wymieszaniu z kapustą farsz mam gotowy
Nie wylewaj zakwasu z buraków. Jeśli zrobił się gęsty, można go jeszcze uratować
Nie wylewaj zakwasu z buraków. Jeśli zrobił się gęsty, można go jeszcze uratować
Tak należy przechowywać i odgrzewać kotlety. Będą smakowały jak prosto z patelni
Tak należy przechowywać i odgrzewać kotlety. Będą smakowały jak prosto z patelni
Podpatrzyłam u gospodyń. Słodkie kartofelki lepsze niż sklepowe praliny
Podpatrzyłam u gospodyń. Słodkie kartofelki lepsze niż sklepowe praliny
Jak szybko obrać pomarańczę? Ania Starmach ma sprawdzony sposób
Jak szybko obrać pomarańczę? Ania Starmach ma sprawdzony sposób
MOŻE JESZCZE JEDEN ARTYKUŁ? ZOBACZ CO POLECAMY 🌟