Magda Gessler zdradza tajemnice Kuchennych Rewolucji. Kto płaci za remont?

Kto płaci za remont w Kuchennych rewolucjach? Ile płacą uczestnicy za udział w programie? Co trzeba zrobić, żeby się zgłosić do Kuchennych rewolucji? Magda Gessler zdradza sekrety rewolucji.

Obrazek
Ewa

Kto płaci za remont w Kuchennych rewolucjach? Magda Gessler zdradza sekret

Magda Gessler od wielu lat uznawana jest za autorytet w gastronomii. Znana restauratorka i gwiazda TVN próbuje ratować upadające restauracje. Smaki i potrawy, które przygotowuje w odcinkach przyciągają ogromne zainteresowanie i tłumy osób, które chcą na nowo odkryć restauracje po rewolucjach Magdy Gessler.

Mimo tego, że Kuchenne Rewolucje goszczą na naszych ekranach prawie 12 lat, to wciąż przyciągają fanów. Nie brakuje też restauracji, które zgłaszają się po pomoc do znanej restauratorki. Często sięga ona po radykalne kroki: zmienia kompletnie menu, zatrudnia i zwalnia pracowników czy też wymaga dokupienia dodatkowych sprzętów.

Każda ze zmian wiąże się z remontem lokalu. Nie da się ukryć – to potrafi sporo kosztować. Kto za to płaci?

Czy za Kuchenne Rewolucje trzeba płacić?

Kto płaci za remont w Kuchennych rewolucjach? Ile kosztuje udział w programie? Wiele kwestii dotyczących produkcji programu przez lata pozostawało tajemnicą. Fani zastanawiali się, czy program jest ustawką, czy za remont właściciele muszą płacić ze swoich kieszeni i jaki jest faktyczny udział Magdy Gessler w całej metamorfozie.

Magda Gessler na swoim oficjalnym koncie na Instagramie zrobiła Q&A (serię pytań i odpowiedzi), podczas których zdradziła sekrety Kuchennych Rewolucji. Kto płaci za remont?

Wielu z Was pytania mnie o kulisy @kuchennerewolucjetvn …….dziś podczas q&a zdradziłam Wam kilka faktów …
Podczas programu odwiedziłam i zmieniłam 330 rewolucji…
Za udział w Rewolucji NIE pobieramy żadnych opłat !!!!
Remont restauracji jest finansowany przez TVN
NIGDY nie wiem do jakiego miejsca jadę
Cała koncepcja gastronomiczna, wystrój, menu…zmiana nazwy to wyłącznie mój pomysł, poparty wieloletnim doświadczeniem
Po emisji odcinka za dalszy kierunek i rozwój odpowiadają WŁAŚCICIELE…

Restauratorka podkreśliła przy tym, że za dalsze losy lokali odpowiedzialność biorą już wyłącznie ich właściciele. Oznacza to, że uczestnicy niem płacą za udział w Kuchennych rewolucjach. Magda Gessler jednak zawsze jest gotowa, by udzielić im wskazówek.

Cały koszt remontu spoczywa na TVN, co ucina spekulacje, że właściciele restauracji do rewolucji często muszą jeszcze dokładać.

Wybrane dla Ciebie
To ciasto króluje na świątecznym stole. Nie bez powodu ma taką nazwę
To ciasto króluje na świątecznym stole. Nie bez powodu ma taką nazwę
Śledzie z cebulką pójdą w odstawkę. Podobny, ale jeszcze lepszy smak da inne warzywo
Śledzie z cebulką pójdą w odstawkę. Podobny, ale jeszcze lepszy smak da inne warzywo
Nawet przeciwnicy chętnie spróbują. Trik, który niweluje brzydki zapaszek karpia wigilijnego
Nawet przeciwnicy chętnie spróbują. Trik, który niweluje brzydki zapaszek karpia wigilijnego
Magda Gessler robi najlepszy piernik. Jest miękki, delikatny i możesz go zrobić już przez świętami
Magda Gessler robi najlepszy piernik. Jest miękki, delikatny i możesz go zrobić już przez świętami
Obowiązkowe ciasteczka na Boże Narodzenie. Robię z podwójnej porcji, bo znikają szybciej niż pierniki
Obowiązkowe ciasteczka na Boże Narodzenie. Robię z podwójnej porcji, bo znikają szybciej niż pierniki
Dodaj do gotowania grzybów. Wciągnie z nich całą gorycz
Dodaj do gotowania grzybów. Wciągnie z nich całą gorycz
Do barszczu na Wigilię podałam te krokiety. Całkiem nowy farsz sprawił, że nawet dzieci zjadły po 2
Do barszczu na Wigilię podałam te krokiety. Całkiem nowy farsz sprawił, że nawet dzieci zjadły po 2
Konkurencja dla karpia i ryby po grecku. Rybny wellington u mnie już 3. rok z rzędu
Konkurencja dla karpia i ryby po grecku. Rybny wellington u mnie już 3. rok z rzędu
Kompot z suszu? Nie, dziękuję! Podaję ten napój i wszyscy pytają o przepis
Kompot z suszu? Nie, dziękuję! Podaję ten napój i wszyscy pytają o przepis
Świąteczny schab piekę w takiej temperaturze. Za każdym razem wychodzi idealnie miękki i nieprzesuszony
Świąteczny schab piekę w takiej temperaturze. Za każdym razem wychodzi idealnie miękki i nieprzesuszony
Bez tej potrawy nie ma Wigilii. Niemal każda śląska rodzina przygotowuje aż 10 litrów
Bez tej potrawy nie ma Wigilii. Niemal każda śląska rodzina przygotowuje aż 10 litrów
Dodaję do wigilijnej kapusty z grochem. Jest znacznie smaczniejsza
Dodaję do wigilijnej kapusty z grochem. Jest znacznie smaczniejsza
ZATRZYMAJ SIĘ NA CHWILĘ… TE ARTYKUŁY WARTO PRZECZYTAĆ 👀