Magda Gessler zdradza tajemnice Kuchennych Rewolucji. Kto płaci za remont?

Kto płaci za remont w Kuchennych rewolucjach? Ile płacą uczestnicy za udział w programie? Co trzeba zrobić, żeby się zgłosić do Kuchennych rewolucji? Magda Gessler zdradza sekrety rewolucji.

Obrazek
Ewa

Kto płaci za remont w Kuchennych rewolucjach? Magda Gessler zdradza sekret

Magda Gessler od wielu lat uznawana jest za autorytet w gastronomii. Znana restauratorka i gwiazda TVN próbuje ratować upadające restauracje. Smaki i potrawy, które przygotowuje w odcinkach przyciągają ogromne zainteresowanie i tłumy osób, które chcą na nowo odkryć restauracje po rewolucjach Magdy Gessler.

Mimo tego, że Kuchenne Rewolucje goszczą na naszych ekranach prawie 12 lat, to wciąż przyciągają fanów. Nie brakuje też restauracji, które zgłaszają się po pomoc do znanej restauratorki. Często sięga ona po radykalne kroki: zmienia kompletnie menu, zatrudnia i zwalnia pracowników czy też wymaga dokupienia dodatkowych sprzętów.

Każda ze zmian wiąże się z remontem lokalu. Nie da się ukryć – to potrafi sporo kosztować. Kto za to płaci?

Czy za Kuchenne Rewolucje trzeba płacić?

Kto płaci za remont w Kuchennych rewolucjach? Ile kosztuje udział w programie? Wiele kwestii dotyczących produkcji programu przez lata pozostawało tajemnicą. Fani zastanawiali się, czy program jest ustawką, czy za remont właściciele muszą płacić ze swoich kieszeni i jaki jest faktyczny udział Magdy Gessler w całej metamorfozie.

Magda Gessler na swoim oficjalnym koncie na Instagramie zrobiła Q&A (serię pytań i odpowiedzi), podczas których zdradziła sekrety Kuchennych Rewolucji. Kto płaci za remont?

Wielu z Was pytania mnie o kulisy @kuchennerewolucjetvn …….dziś podczas q&a zdradziłam Wam kilka faktów …
Podczas programu odwiedziłam i zmieniłam 330 rewolucji…
Za udział w Rewolucji NIE pobieramy żadnych opłat !!!!
Remont restauracji jest finansowany przez TVN
NIGDY nie wiem do jakiego miejsca jadę
Cała koncepcja gastronomiczna, wystrój, menu…zmiana nazwy to wyłącznie mój pomysł, poparty wieloletnim doświadczeniem
Po emisji odcinka za dalszy kierunek i rozwój odpowiadają WŁAŚCICIELE…

Restauratorka podkreśliła przy tym, że za dalsze losy lokali odpowiedzialność biorą już wyłącznie ich właściciele. Oznacza to, że uczestnicy niem płacą za udział w Kuchennych rewolucjach. Magda Gessler jednak zawsze jest gotowa, by udzielić im wskazówek.

Cały koszt remontu spoczywa na TVN, co ucina spekulacje, że właściciele restauracji do rewolucji często muszą jeszcze dokładać.

Wybrane dla Ciebie

Ta moda powraca co sezon. Specjaliści ostrzegają przed konsekwencjami
Ta moda powraca co sezon. Specjaliści ostrzegają przed konsekwencjami
Uważany za jednego z najpyszniejszych i najzdrowszych grzybów. Zostawia w tyle nawet prawdziwka
Uważany za jednego z najpyszniejszych i najzdrowszych grzybów. Zostawia w tyle nawet prawdziwka
Zaplanuj zbiory już teraz. Wspomoże wątrobę i walkę z jesiennym przeziębieniem
Zaplanuj zbiory już teraz. Wspomoże wątrobę i walkę z jesiennym przeziębieniem
Znudziła mi się pizza na cienkim spodzie. Ta jest bardziej puszysta i smakuje jeszcze lepiej
Znudziła mi się pizza na cienkim spodzie. Ta jest bardziej puszysta i smakuje jeszcze lepiej
Z resztek ziemniaków robię krokiety. Z prostym sosem smakują jak marzenie
Z resztek ziemniaków robię krokiety. Z prostym sosem smakują jak marzenie
Gdy mam ochotę na pączki, wybieram te. Są jeszcze lepsze niż z różą
Gdy mam ochotę na pączki, wybieram te. Są jeszcze lepsze niż z różą
Dodaj dwie łyżki do ogórkowej. Rodzina okrzyknie cię mistrzem garnków
Dodaj dwie łyżki do ogórkowej. Rodzina okrzyknie cię mistrzem garnków
Daria na grzybobraniu. Sprawdziła ile grzybów można zebrać w godzinę
Daria na grzybobraniu. Sprawdziła ile grzybów można zebrać w godzinę
To sekret cukierników. Nie rozpuści się nawet na gorącej cynamonce
To sekret cukierników. Nie rozpuści się nawet na gorącej cynamonce
Popularna alternatywa dla sosu pomidorowego. Pizza jedna z najlepszych, jakie jadłam
Popularna alternatywa dla sosu pomidorowego. Pizza jedna z najlepszych, jakie jadłam
Do pizzy dodaję sezonowe warzywo. Przyjemnie słodkie, ale nie przytłacza
Do pizzy dodaję sezonowe warzywo. Przyjemnie słodkie, ale nie przytłacza
Pomidory faszeruję i wrzucam do piekarnika. Wychodzi pyszna przekąska na każdą imprezę
Pomidory faszeruję i wrzucam do piekarnika. Wychodzi pyszna przekąska na każdą imprezę