23 nietypowe dekoracji włoskiego cukiernika. Kreatywność na zupełnie nowym poziomie!

Matteo Stucchi to włoski cukiernik, który do tworzenia swoich małych dzieł używa figurek. Ten pomysł skradł mi serce!

Obrazek
Ewa

#1 Ostatnia wisienka i do domu

Obrazek

#2 Szybkie tankowanie i w drogę

Obrazek

#3 Deser dla krawcowej

Obrazek

#4 Typowy widok w każdą sobotę

Obrazek

#5 Prosto do brzucha

Obrazek

#6 Pożar opanowany

Obrazek

#7 Romantyczne drzewo

Obrazek

#8 Czas na deser

Obrazek

#9 Opcja dla odkrywców

Obrazek

#10 Uda się strącić tego pająka miotłą?

Obrazek

#11 Uwaga, plac budowy

Obrazek

#12 W odwiedzinach u Mikołaja

Obrazek

#13 O ogród trzeba dbać

Obrazek

#14 Naukowe odkrycie roku

Obrazek

#15 I kto to posprząta?

Obrazek

#16 Kto był pierwszym człowiekiem na biszkopcie?

Obrazek

#17 Brudna, pistacjowa robota

Obrazek

#18 Misterna konstrukcja

Obrazek

#19 Delikatnie zatrute jabłko

Obrazek

#20 Pora karmienia

Obrazek

#21 Ciasteczkowe spa

Obrazek

#22 Lepiej uważać

Obrazek

#23 Słodki szczyt

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Taką kaszę jadali bohaterowie Reymonta. Danie było skromne, ale sycące i pełne smaku
Taką kaszę jadali bohaterowie Reymonta. Danie było skromne, ale sycące i pełne smaku
Prawie nikt nie robi mielonych z tego taniego mięsa. Jest pełne smaku i ma mnóstwo żelaza
Prawie nikt nie robi mielonych z tego taniego mięsa. Jest pełne smaku i ma mnóstwo żelaza
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony