16 najdziwniejszych połączeń, jakie powstały. Polubią je jedynie nieliczni

Gotowanie wcale nie jest takie proste! A tworzenie nowych potraw i umiejętne łącznie smaków to już w ogóle inny poziom. Tym osobom nie można na pewno odmówić jednego- fantazji!

Obrazek
Ewa

#1 Pizza z patelni na spodzie z makaronu

Obrazek

#2 Kanapki z majonezem i kukurydzą

Obrazek

#3 Kanapka z sokiem z ogórków kiszonych i cebulą

Obrazek

#4 Pizza po brytyjsku

Obrazek

#5 Pikantne chrupki z kremowym serkiem

Obrazek

#6 Jabłecznik z plastrem sera cheddar

Obrazek

#7 Lody z octem balsamicznym

Obrazek

#8 Śniadanie po królewsku

Obrazek

#9 Kanapka z dżemem i chipsami

Obrazek

#10 Burger dla koneserów

Obrazek

#11 Arbuz z musztardą

Obrazek

#12 Pikle nadziewane owocowymi cukierkami

Obrazek

#13 Stek z masłem orzechowymi i dżemem

Obrazek

#14 Ogórki, masło orzechowe i majonez

Obrazek

#15 Lodowa kanapka z dodatkiem fasoli

Obrazek

#16 Ogórki w czekoladzie

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska