16 najgorszych "szefów kuchni" jakich widziałeś. Ich dzieła skutecznie odbierają apetyt

Piękne jedzenie, elegancka zastawa, dekoracja talerza...STOP! W tej galerii znajdziesz niespełnione fantazje o byciu szefem kuchni. Na szczęście niespełnione.

Obrazek
Ewa

#1 Stripsy z kurczaka w wersji medium rare

Obrazek

#2 Tak zwana kuchnia fusion

Obrazek

#3 Cynamonowe rollsy, nie psie kupy. Naprawdę

Obrazek

#4 Jakim cudem ten ser na lazanii stał się zielony?

Obrazek

#5 Posiłek przedtreningowy

Obrazek

#6 Nachosy z serem

Obrazek

#7 Kiedy zabraknie kiełbasek do hot dogów

Obrazek

#8 Tacosy z wegańskimi krewetkami

Obrazek

#9 Chyba każdy chociaż raz dorzucił tak ser do gotowej pizzy

Obrazek

#10 Trochę Włoch i trochę Meksyku? Potrzymaj mi talerz!

Obrazek

#11 Dobrze wypieczony indyk

Obrazek

#12 Zupa z wkładką

Obrazek

#13 Elegancka przystawka

Obrazek

#14 Śniadanie z przesłaniem

Obrazek

#15 Kiedy żona poprosi o przygotowanie mięsa do pieczenia

Obrazek

#16 Pizza czy spaghetti? Tak.

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Pierwszy raz jadłam w niemieckiej karczmie. Teraz placki z kapusty robię sama
Pierwszy raz jadłam w niemieckiej karczmie. Teraz placki z kapusty robię sama
Polska stewardesa pokazała, co kupuje w Biedronce i zabiera do Dubaju. "Zawsze polecam załodze"
Polska stewardesa pokazała, co kupuje w Biedronce i zabiera do Dubaju. "Zawsze polecam załodze"
Ścieram na tarce i dodaję do purée ziemniaczanego. Po zapieczeniu smakuje bosko
Ścieram na tarce i dodaję do purée ziemniaczanego. Po zapieczeniu smakuje bosko
W PRL-u często robiono na deser. Szybka wersja nie wymaga pieczenia
W PRL-u często robiono na deser. Szybka wersja nie wymaga pieczenia
Ta kiełbasa wygląda niepozornie. Niektórych mdli na samą myśl
Ta kiełbasa wygląda niepozornie. Niektórych mdli na samą myśl
Koreańczyk skusił się na polskie kartacze. Jego słowa bawią do łez
Koreańczyk skusił się na polskie kartacze. Jego słowa bawią do łez
Wrzucam garść liści do blendera. W mig mam zdrową i pyszną pastę
Wrzucam garść liści do blendera. W mig mam zdrową i pyszną pastę
Do sałatki robię nietypowy dressing. Goście się dziwią, a później proszą o więcej
Do sałatki robię nietypowy dressing. Goście się dziwią, a później proszą o więcej
Uczestniczka "MasterChefa" usmażyła papugorybę. Klima wyczuł to już po pierwszym kęsie
Uczestniczka "MasterChefa" usmażyła papugorybę. Klima wyczuł to już po pierwszym kęsie
Dorzucam do risotto. Niejeden Włoch zapłacze na sam widok
Dorzucam do risotto. Niejeden Włoch zapłacze na sam widok
Domowa wędlina ze schabu nie ma sobie równych. Wychodzi soczysta dzięki prostej metodzie
Domowa wędlina ze schabu nie ma sobie równych. Wychodzi soczysta dzięki prostej metodzie
Ekspresowa przekąska z ciasta francuskiego. Zrobisz z 3 składników
Ekspresowa przekąska z ciasta francuskiego. Zrobisz z 3 składników