WAŻNE
TERAZ

Rosyjskie drony naruszyły przestrzeń powietrzną Polski

17 potraw do których powinna być dołączona instrukcja jedzenia. Kogoś poniosła fantazja

Kreatywność jest ważna, ale nie można zapominać o praktyczności. Tutaj ewidentnie kogoś poniosła fantazja!

Obrazek
Ewa

#1 Jagnięcina prosto od rzeźnika

Obrazek

#2 Porcja zdecydowanie degustacyjna

Obrazek

#3 Spokojnie, to tylko mrożona herbata

Obrazek

#4 Idealnie policzona porcja klopsików

Obrazek

#5 Jedyne wegetariańskie danie w tej restauracji serwowane jest w skorupie z martwego stworzenia

Obrazek

#6 Ciekawe jak szybko ta misterna konstrukcja runęła

Obrazek

#7 Melon i prosciutto to dość klasyczne połączenie. Chociaż niekoniecznie w takim wydaniu

Obrazek

#8 Od razu nawinięte na pałeczki

Obrazek

#9 No dobrze, to od czego zacząć?

Obrazek

#10 Tak, to są lody w kaktusie

Obrazek

#11 Kiedy idziesz do brytyjskiej knajpy

Obrazek

#12 Ten ser raczej nie zachęca

Obrazek

#13 Kiedy potrzebujesz porządnej dawki cukru

Obrazek

#14 Idealny drink dla pielęgniarki

Obrazek

#15 Taco śpiewał "Deszcz na betonie", pora więc na "ptasie mleczko na betonie"

Obrazek

#16 Złożenie takiej kompozycji to prawdziwe wyzwanie

Obrazek

#17 Bo normalne podanie w szklance jest za nudne

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze