WAŻNE
TERAZ

Rosyjskie drony naruszyły przestrzeń powietrzną Polski

17 rozczarowujących zamówień, które minęły się z oczekiwaniami. Nie ufaj zdjęciom w menu!

Restauracyjne menu często kusi zdjęciami jedzenia. Rzeczywistość na talerzu okazuje się trochę inna.

Obrazek
Ewa

#1 Interesująca dekoracja ciastka

Obrazek

#2 Oj tam, tylko chwilę była w piecu

Obrazek

#3 To wygląda jak resztki z lodówki, zgarnięte podczas nocnego napadu głodu

Obrazek

#4 "Zrób to sam"

Obrazek

#5 Kucharz był nie w formie

Obrazek

#6 Prawie nie widać

Obrazek

#7 Hot dog zwany zawodem

Obrazek

#8 Proporcje są bardzo ważne

Obrazek

#9 To chyba wersja dietetyczna

Obrazek

#10 To chyba nie jest "texas"

Obrazek

#11 Ewidentnie ktoś zapomniał o nadzieniu

Obrazek

#12 Zjedz mięsko, warzywa zostaw

Obrazek

#13 Wersja dla osób na diecie?

Obrazek

#14 Może trzeba było zamówić podwójną porcję?

Obrazek

#15 Może ktoś na niej usiadł?

Obrazek

#16 Deska na bogato i na biedno

Obrazek

#17 Tutaj przynajmniej jest szynka

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze