18 restauracyjnych potraw, przy serwowaniu których ktoś starał się aż za bardzo

Trzeba się wyróżnić na tle konkurencji. Czasami jednak idzie to w dziwną i naprawdę nietypową stronę... ;)

Obrazek
Ewa

#1 Lewitujący koktajl

Obrazek

#2 Cebulowe krążki na żyrafie

Obrazek

#3 Chleb w doniczce

Obrazek

#4 Aż strach zapytać: z czego ta szynka?

Obrazek

#5 Talerz na iPadzie

Obrazek

#6 Recycling pełną parą

Obrazek

#7 Sałatka, która chce być współczesnym dziełem sztuki

Obrazek

#8 Pora na opalanie

Obrazek

#9 Od czego zacząć?

Obrazek

#10 Zupa cebulowa w cebuli, to oczywiste

Obrazek

#11 Prosto z puszki

Obrazek

#12 Nie od dziś wiadomo, że jedzenie rośnie na drzewach

Obrazek

#13 Koktajl serwowany z parasola, pewnie na bazie deszczówki ;)

Obrazek

#14 Świeża dostawa kawy

Obrazek

#15 Wspomnienie wakacji

Obrazek

#16 Kiedy szef kuchni jest miłośnikiem lego

Obrazek

#17 Zwykły obiad: mięso, ziemniaki i sos

Obrazek

#18 A po wszystkim można umyć ręce

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze