18 niesamowitych dzieł mistrza iluzji. Nie uwierzysz, że to naprawdę ciasta

Jadalna sztuka Bena Cullena jest po prostu niezwykła! Żadne z jego dzieł nie jest tym, na co wygląda. To chyba najwyższy poziom cukierniczych umiejętności.

Obrazek
Ewa

#1 Do połowy pełna czy pusta?

Obrazek

#2 Tak, to tort, nie rzeźba

Obrazek

#3 Ciekawe, co na to królowa?

Obrazek

#4 Wspomnienie wakacji

Obrazek

#5 A może tosta z fasolką?

Obrazek

#6 Kanapka na śniadanie? Bardzo proszę

Obrazek

#7 Z tego raczej się nie napijesz

Obrazek

#8 Nie wiem co lepsze: ciasto, czy pancakes

Obrazek

#9 Pieczony ziemniak

Obrazek

#10 Coś dla fanów konsoli

Obrazek

#11 Wygląda jak figurka!

Obrazek

#12 Tak, to również słodkie ciasto

Obrazek

#12 Kiedy jesteś na diecie i postanowisz jeść więcej zielonego

Obrazek

#13 Idealne awokado

Obrazek

#14 A co z ogryzkiem?

Obrazek

#15 Tych ziemniaków lepiej nie obierać

Obrazek

#16 Podaj mi kawałek ręki

Obrazek

#17 Banany, które nie nadają się już na chlebek

Obrazek

#18 Goootowana kukurydza

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Pierwszy raz jadłam w niemieckiej karczmie. Teraz placki z kapusty robię sama
Pierwszy raz jadłam w niemieckiej karczmie. Teraz placki z kapusty robię sama
Polska stewardesa pokazała, co kupuje w Biedronce i zabiera do Dubaju. "Zawsze polecam załodze"
Polska stewardesa pokazała, co kupuje w Biedronce i zabiera do Dubaju. "Zawsze polecam załodze"
Ścieram na tarce i dodaję do purée ziemniaczanego. Po zapieczeniu smakuje bosko
Ścieram na tarce i dodaję do purée ziemniaczanego. Po zapieczeniu smakuje bosko
W PRL-u często robiono na deser. Szybka wersja nie wymaga pieczenia
W PRL-u często robiono na deser. Szybka wersja nie wymaga pieczenia
Ta kiełbasa wygląda niepozornie. Niektórych mdli na samą myśl
Ta kiełbasa wygląda niepozornie. Niektórych mdli na samą myśl
Koreańczyk skusił się na polskie kartacze. Jego słowa bawią do łez
Koreańczyk skusił się na polskie kartacze. Jego słowa bawią do łez
Wrzucam garść liści do blendera. W mig mam zdrową i pyszną pastę
Wrzucam garść liści do blendera. W mig mam zdrową i pyszną pastę
Do sałatki robię nietypowy dressing. Goście się dziwią, a później proszą o więcej
Do sałatki robię nietypowy dressing. Goście się dziwią, a później proszą o więcej
Uczestniczka "MasterChefa" usmażyła papugorybę. Klima wyczuł to już po pierwszym kęsie
Uczestniczka "MasterChefa" usmażyła papugorybę. Klima wyczuł to już po pierwszym kęsie
Dorzucam do risotto. Niejeden Włoch zapłacze na sam widok
Dorzucam do risotto. Niejeden Włoch zapłacze na sam widok
Domowa wędlina ze schabu nie ma sobie równych. Wychodzi soczysta dzięki prostej metodzie
Domowa wędlina ze schabu nie ma sobie równych. Wychodzi soczysta dzięki prostej metodzie
Ekspresowa przekąska z ciasta francuskiego. Zrobisz z 3 składników
Ekspresowa przekąska z ciasta francuskiego. Zrobisz z 3 składników