WAŻNE
TERAZ

Rosyjskie drony naruszyły przestrzeń powietrzną Polski

21 absolutnie zaskakujących dań w restauracjach, które wprawiły gości w osłupienie

Czasami nie tylko same danie może zaskoczyć, a również forma jego podania. Kreatywność chyba po prostu nie ma granic.

Obrazek
Ewa

#1 Guacamole na skale

Obrazek

#2 A może szybka przekąska w bucie?

Obrazek

#3 Chleb w kaszkiecie? Czemu nie

Obrazek

#4 Jajko po szkocku w mistrzowskim wydaniu

Obrazek

#5 Kogoś tutaj ewidentnie poniosło

Obrazek

#6 Chyba skończyły się tam talerze

Obrazek

#7 Ciekawe, czy ta potrawa w menu widnieje jako "Lady Gaga"?

Obrazek

#8 Świeże sushi, prosto z łopaty

Obrazek

#9 Dość unikatowy sposób serwowania oliwek

Obrazek

#10 Przynajmniej nikt nie podkradnie Ci sera z talerza

Obrazek

#11 Przystawka dla rowerzystów

Obrazek

#12 Schody do nieba

Obrazek

#13 Te chipsy wyglądają nawet uroczo

Obrazek

#14 Wspomnienie dzieciństwa

Obrazek

#15 Twój dostawca właśnie przyjechał

Obrazek

#16 Kubełek frytek

Obrazek

#17 Drink dla fanów mięsa

Obrazek

#18 "Mamy nadzieję, że lubi Pan psy"

Obrazek

#19 Kiedy w restauracji jest 20 klientów i tylko 10 talerzy

Obrazek

#20 Zamknięty w klatce

Obrazek

#21 Polędwica serwowana na gilotynie

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze