21 absolutnie zaskakujących dań w restauracjach, które wprawiły gości w osłupienie

Czasami nie tylko same danie może zaskoczyć, a również forma jego podania. Kreatywność chyba po prostu nie ma granic.

Obrazek
Ewa

#1 Guacamole na skale

Obrazek

#2 A może szybka przekąska w bucie?

Obrazek

#3 Chleb w kaszkiecie? Czemu nie

Obrazek

#4 Jajko po szkocku w mistrzowskim wydaniu

Obrazek

#5 Kogoś tutaj ewidentnie poniosło

Obrazek

#6 Chyba skończyły się tam talerze

Obrazek

#7 Ciekawe, czy ta potrawa w menu widnieje jako "Lady Gaga"?

Obrazek

#8 Świeże sushi, prosto z łopaty

Obrazek

#9 Dość unikatowy sposób serwowania oliwek

Obrazek

#10 Przynajmniej nikt nie podkradnie Ci sera z talerza

Obrazek

#11 Przystawka dla rowerzystów

Obrazek

#12 Schody do nieba

Obrazek

#13 Te chipsy wyglądają nawet uroczo

Obrazek

#14 Wspomnienie dzieciństwa

Obrazek

#15 Twój dostawca właśnie przyjechał

Obrazek

#16 Kubełek frytek

Obrazek

#17 Drink dla fanów mięsa

Obrazek

#18 "Mamy nadzieję, że lubi Pan psy"

Obrazek

#19 Kiedy w restauracji jest 20 klientów i tylko 10 talerzy

Obrazek

#20 Zamknięty w klatce

Obrazek

#21 Polędwica serwowana na gilotynie

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Dodaj 3 łyżki do ciasta. Naleśniki do krokietów nie będą się rozrywać
Dodaj 3 łyżki do ciasta. Naleśniki do krokietów nie będą się rozrywać
Podaję w miseczce na wigilii. Każdy chętnie sięga pomiędzy pierogami a śledzikiem
Podaję w miseczce na wigilii. Każdy chętnie sięga pomiędzy pierogami a śledzikiem
W Ukrainie częsty dodatek do barszczu. Odrywane bułeczki sprawdzą się zamiast pasztecików
W Ukrainie częsty dodatek do barszczu. Odrywane bułeczki sprawdzą się zamiast pasztecików
Z wyglądu przypomina pień drzewa. We Francji to świąteczny pewniak
Z wyglądu przypomina pień drzewa. We Francji to świąteczny pewniak
Jak rozdrobnić goździki bez młynka? Już nie będziesz ich pomijać w świątecznych przepisach
Jak rozdrobnić goździki bez młynka? Już nie będziesz ich pomijać w świątecznych przepisach
Po rosole została porcja mięsa? Zrób z nich chrupiące kulki
Po rosole została porcja mięsa? Zrób z nich chrupiące kulki
Włoska babka na wystawkach w marketach. Co sprawia, że jest taka miękka i wilgotna?
Włoska babka na wystawkach w marketach. Co sprawia, że jest taka miękka i wilgotna?
Pierniczki piekę tylko w takiej temperaturze. Wychodzą mięciutkie i się nie przypalają
Pierniczki piekę tylko w takiej temperaturze. Wychodzą mięciutkie i się nie przypalają
Teściowa serwuje śledzie na ciepło. Mają większe wzięcie niż karp i ryba po grecku
Teściowa serwuje śledzie na ciepło. Mają większe wzięcie niż karp i ryba po grecku
Tylko 5 składników, a lepsza niż jarzynowa. Ulubiona sałatka dziadka
Tylko 5 składników, a lepsza niż jarzynowa. Ulubiona sałatka dziadka
W PRL-u nikt nie wybrzydzał i zajadał na śniadanie. Dziś dla wielu jest nie do przełknięcia
W PRL-u nikt nie wybrzydzał i zajadał na śniadanie. Dziś dla wielu jest nie do przełknięcia
Tak należy przechowywać miód. Wiele osób wciąż popełnia błąd i się psuje
Tak należy przechowywać miód. Wiele osób wciąż popełnia błąd i się psuje
ZANIM WYJDZIESZ... NIE PRZEGAP TEGO, CO CZYTAJĄ INNI! 👇