22 prawdziwych farciarzy, którzy wygrali los na loterii jedzeniowej loterii

Czasami życie potrafi nas zaskoczyć :)

Obrazek
Ewa

#1 Idealny banan, gdy dopadnie Cię głód

Obrazek

#2 Frytka gigant

Obrazek

#3 I nie trzeba pluć pestkami, i żaden arbuz nie wyrośnie w brzuchu :)

Obrazek

#6 Kiedy jedna mandarynka to za mało

Obrazek

#7 Jeszcze więcej awokado w awokado. Pestka? Komu to potrzebne?

Obrazek

#8 Oszukać przeznaczenie

Obrazek

#9 Idealne, gdy nie wiesz jaką paprykę wybrać

Obrazek

#10 Dodatkowa czekolada w Kinder Niespodziance

Obrazek

#11 Podwójne żółtka? Gigantyczne truskawki? To już było. Teraz kolej na potrójne kiwi!

Obrazek

#12 "Zjem tylko jedną piankę" Jedna pianka:

Obrazek

#13 Naprawdę długa jeżyna

Obrazek

#14 Ten ziemniak musiał być ogromny

Obrazek

#15 Lody z wkładką

Obrazek

#16 Zakręcona frytka

Obrazek

#17 Kto nie kocha czekoladowych końcówek?

Obrazek

#18 Idealne jajko dla fanów żółtka

Obrazek

#19 Kiedy w swoim ciastku z wróżbą znajdujesz...kolejne ciastko

Obrazek

#20 Raffaello gigant

Obrazek

#21 Konkretne śniadanie!

Obrazek

#22 Ciastka zamiast nici? Tego się nie spodziewaliśmy

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Wlej pół szklanki tego napoju do bigosu. Podkreśli smak tak bardzo, że każdy zapyta o ten dodatek
Wlej pół szklanki tego napoju do bigosu. Podkreśli smak tak bardzo, że każdy zapyta o ten dodatek
Całkowicie zapomniany owoc z naszych parków i ogrodów. Łączy najlepsze właściwości aronii i jarzębiny
Całkowicie zapomniany owoc z naszych parków i ogrodów. Łączy najlepsze właściwości aronii i jarzębiny
Zapytałam 4 szefów kuchni, która dynia jest najlepsza na jesień. Wskazali jedną odmianę
Zapytałam 4 szefów kuchni, która dynia jest najlepsza na jesień. Wskazali jedną odmianę
Tylko tak gotuję ryż do gołąbków. To sprawdzony sposób od znajomej kucharki
Tylko tak gotuję ryż do gołąbków. To sprawdzony sposób od znajomej kucharki
Azerbejdżańskie pierogi to moje najnowsze odkrycie kulinarne. Robię je częściej niż ruskie
Azerbejdżańskie pierogi to moje najnowsze odkrycie kulinarne. Robię je częściej niż ruskie
Kapusta kiszona po góralsku to hit. Świetnie rozgrzewa i smakuje obłędnie
Kapusta kiszona po góralsku to hit. Świetnie rozgrzewa i smakuje obłędnie
W Polsce nikt nie je tego mięsa. Zdrowsze niż wołowina i dobre dla sercowców
W Polsce nikt nie je tego mięsa. Zdrowsze niż wołowina i dobre dla sercowców
To najgorsze miejsce do przechowywania mąki. Przez to szybciej się psuje
To najgorsze miejsce do przechowywania mąki. Przez to szybciej się psuje
Dziadek jadł codziennie na kanapce. Dziś wielu wykrzywia na sam widok
Dziadek jadł codziennie na kanapce. Dziś wielu wykrzywia na sam widok
Ugryzłeś świeżego ananasa, a usta zaczęły boleć i szczypać? Oto co może być powodem
Ugryzłeś świeżego ananasa, a usta zaczęły boleć i szczypać? Oto co może być powodem
Zamiast bigosu, zrób papet. W Szwajcarii to duma regionu
Zamiast bigosu, zrób papet. W Szwajcarii to duma regionu
Dodaję do bigosu, gdy nie mam suszonych śliwek. Goście i tak chwalą wniebogłosy
Dodaję do bigosu, gdy nie mam suszonych śliwek. Goście i tak chwalą wniebogłosy