10 sprytnych patentów, które docenią osoby, które naprawdę kochają pyszny, chrupiący bekon
Chrupiący bekon, pyszny boczek... jeśli jesteś fanem słonego przysmaku- koniecznie poznaj nasze patenty!
#1 Potrzebujesz dużo bekonu w krótkim czasie? Zrób go w piekarniku!
#2 Takim bukietem nie pogardzi żaden fan bekonu
Zobacz tutaj, jak możesz to zrobić.
#3 Do podsmażenia sprawdzi się również gofrownica
#5 Sałatka od razu smakuje lepiej
Po prostu wrzuć taką konstrukcję do piekarnika i gotowe!
#6 Albo wbij do środka jajko i ciesz się nietypowym śniadaniem
#7 Dzięki bekonowej kratce w każdym kęsie kanapki znajdziesz swój ulubiony składnik
#8 Bekonowe taco to zupełnie nowy poziom
#9 Wykorzystaj tłuszcz, który się wytopił
Możesz dodać go do majonezu i podkręcić jego smak (oczywiście, jeśli nie boisz się tłuszczu) lub wykorzystać do smażenia innych produktów, żeby podkręcić ich smak.
#10 Szukasz wegańskiej alternatywy? Sięgnij po papier ryżowy
Namocz go w sosie sojowym z suszonym czosnkiem, papryką wędzoną w sporej ilości, sosie barbeque, pieprzu i oliwie z oliwek i wrzuć do piekarnika. Jesteś ciekawy szczegółów? Zobacz tutaj.