Inspiracje10 sprytnych patentów, które docenią osoby, które naprawdę kochają pyszny, chrupiący bekon

10 sprytnych patentów, które docenią osoby, które naprawdę kochają pyszny, chrupiący bekon

10 sprytnych patentów, które docenią osoby, które naprawdę kochają pyszny, chrupiący bekon
Ewa

02.12.2020 14:24

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Chrupiący bekon, pyszny boczek... jeśli jesteś fanem słonego przysmaku- koniecznie poznaj nasze patenty!

#1 Potrzebujesz dużo bekonu w krótkim czasie? Zrób go w piekarniku!

Obraz

#2 Takim bukietem nie pogardzi żaden fan bekonu

Zobacz tutaj, jak możesz to zrobić.

Obraz

#3 Do podsmażenia sprawdzi się również gofrownica

Obraz

#5 Sałatka od razu smakuje lepiej

Po prostu wrzuć taką konstrukcję do piekarnika i gotowe!

Obraz

#6 Albo wbij do środka jajko i ciesz się nietypowym śniadaniem

Obraz

#7 Dzięki bekonowej kratce w każdym kęsie kanapki znajdziesz swój ulubiony składnik

Obraz

#8 Bekonowe taco to zupełnie nowy poziom

Obraz

#9 Wykorzystaj tłuszcz, który się wytopił

Możesz dodać go do majonezu i podkręcić jego smak (oczywiście, jeśli nie boisz się tłuszczu) lub wykorzystać do smażenia innych produktów, żeby podkręcić ich smak.

Obraz

#10 Szukasz wegańskiej alternatywy? Sięgnij po papier ryżowy

Namocz go w sosie sojowym z suszonym czosnkiem, papryką wędzoną w sporej ilości, sosie barbeque, pieprzu i oliwie z oliwek i wrzuć do piekarnika. Jesteś ciekawy szczegółów? Zobacz tutaj.

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także