10 sprytnych patentów, które docenią osoby, które naprawdę kochają pyszny, chrupiący bekon

Chrupiący bekon, pyszny boczek... jeśli jesteś fanem słonego przysmaku- koniecznie poznaj nasze patenty!

Obrazek
Ewa

#1 Potrzebujesz dużo bekonu w krótkim czasie? Zrób go w piekarniku!

Obrazek

#2 Takim bukietem nie pogardzi żaden fan bekonu

Zobacz tutaj, jak możesz to zrobić.

Obrazek

#3 Do podsmażenia sprawdzi się również gofrownica

Obrazek

#5 Sałatka od razu smakuje lepiej

Po prostu wrzuć taką konstrukcję do piekarnika i gotowe!

Obrazek

#6 Albo wbij do środka jajko i ciesz się nietypowym śniadaniem

Obrazek

#7 Dzięki bekonowej kratce w każdym kęsie kanapki znajdziesz swój ulubiony składnik

Obrazek

#8 Bekonowe taco to zupełnie nowy poziom

Obrazek

#9 Wykorzystaj tłuszcz, który się wytopił

Możesz dodać go do majonezu i podkręcić jego smak (oczywiście, jeśli nie boisz się tłuszczu) lub wykorzystać do smażenia innych produktów, żeby podkręcić ich smak.

Obrazek

#10 Szukasz wegańskiej alternatywy? Sięgnij po papier ryżowy

Namocz go w sosie sojowym z suszonym czosnkiem, papryką wędzoną w sporej ilości, sosie barbeque, pieprzu i oliwie z oliwek i wrzuć do piekarnika. Jesteś ciekawy szczegółów? Zobacz tutaj.

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Wrzuć garść do fasoli. Zaparcia nie będą już problemem
Wrzuć garść do fasoli. Zaparcia nie będą już problemem
Szybkie jesienne ciasteczka. Z tymi dodatkami nikt im się nie oprze
Szybkie jesienne ciasteczka. Z tymi dodatkami nikt im się nie oprze
Podmieniam twaróg do ruskich. Nawet teściowa zamlaskała z uznaniem
Podmieniam twaróg do ruskich. Nawet teściowa zamlaskała z uznaniem
Obniża ciśnienie i wspiera odporność. Ale w sklepie musisz dobrze mu się przyjrzeć, żeby kupić właściwy
Obniża ciśnienie i wspiera odporność. Ale w sklepie musisz dobrze mu się przyjrzeć, żeby kupić właściwy
Pij regularnie napój z tą przyprawą. Szybko zauważysz efekty
Pij regularnie napój z tą przyprawą. Szybko zauważysz efekty
Większość po nich depcze, zamiast zbierać. Wartościowe i smaczne orzeszki możesz mieć za darmo
Większość po nich depcze, zamiast zbierać. Wartościowe i smaczne orzeszki możesz mieć za darmo
Co robi w kuchni sous chef? Filip Niewiatowski o kulisach gotowania na miarę gwiazdki Michelin
Co robi w kuchni sous chef? Filip Niewiatowski o kulisach gotowania na miarę gwiazdki Michelin
Chorwackie faworki piekę cały rok. Tak pyszne, że szkoda czekać na specjalną okazję
Chorwackie faworki piekę cały rok. Tak pyszne, że szkoda czekać na specjalną okazję
Najzdrowsze warzywo i coraz częściej je jemy. Doskonałe dla wątroby i trzustki
Najzdrowsze warzywo i coraz częściej je jemy. Doskonałe dla wątroby i trzustki
Profesjonalna szefowa zdradza przepis na grzybową. Dodaje nie tylko świeże borowiki
Profesjonalna szefowa zdradza przepis na grzybową. Dodaje nie tylko świeże borowiki
Na Wszystkich Świętych robię cały gar. Po przyjściu z cmentarza wszyscy zajadają ze smakiem
Na Wszystkich Świętych robię cały gar. Po przyjściu z cmentarza wszyscy zajadają ze smakiem
Dodaj łyżkę do masy. Placki będą mięciutkie i delikatne jak chmurka
Dodaj łyżkę do masy. Placki będą mięciutkie i delikatne jak chmurka