21 prac japońskiej artystki, która nożem posługuje się po mistrzowsku. Nowy poziom carvingu!

Przygotowanie takich dzieł to godziny pracy i lata treningów. Już o ogromnych pokładach cierpliwości nie mówiąc ;)

Obrazek
Ewa

#1 Przestrzenny melon

Obrazek

#2 Takie tam jabłuszko

Obrazek

#3 I kolejne do kompletu

Obrazek

#4 Dla odmiany- mydło do rąk

Obrazek

#5 Nie mogło też zabraknąć gruszek

Obrazek

#6 "Prosta" różyczka w arbuzie

Obrazek

#7 Pięknie wydobyte różnice faktur miąższu i skórki

Obrazek

#8 Cytrusowy zawrót głowy

Obrazek

#9 Rzodkiewka może być piękna

Obrazek

#10 Trochę nam się arbuz pofalował

Obrazek

#11 I goni go melon

Obrazek

#12 Minimalistyczna dynia

Obrazek

#13 Jesienna kompilacja jabłek

Obrazek

#14 Idealne do twarożku

Obrazek

#15 Papryka też się doczekała

Obrazek

#16 Sezon na dynie powoli się kończy

Obrazek

#17 Owocowa dekoracja

Obrazek

#18 Zamiast bukietu róż

Obrazek

#19 Jabłko dla strażaka

Obrazek

#20 Niebo dla oczu perfekcjonisty

Obrazek

#21 Cukinia po tuningu

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Dodaję do surówki z kapusty kiszonej. Ma przyjemniejszy aromat i lepiej się trawi
Dodaję do surówki z kapusty kiszonej. Ma przyjemniejszy aromat i lepiej się trawi
Taką kaszę jadali bohaterowie Reymonta. Danie było skromne, ale sycące i pełne smaku
Taką kaszę jadali bohaterowie Reymonta. Danie było skromne, ale sycące i pełne smaku
Prawie nikt nie robi mielonych z tego taniego mięsa. Jest pełne smaku i ma mnóstwo żelaza
Prawie nikt nie robi mielonych z tego taniego mięsa. Jest pełne smaku i ma mnóstwo żelaza
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Wielu nawet nie patrzy w stronę tych grzybów. Do sałatek i sosu tatarskiego nie ma lepszych
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Na Wszystkich Świętych zrobię kultowe ciasto z banalnego przepisu. Każdego zachwyci, a nie napracuję się bardzo
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dziadkowie zajadali tę tanią część kurczaka. Młodzi wzdrygają się na samą myśl, a jest świetna na stawy
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Dodaj odrobinę do rosołu pod koniec gotowania. Nabierze głębszego i pełniejszego smaku
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
Zrobiłam tę sałatkę na Wszystkich Świętych w tamtym roku. Goście prawie wyrywali sobie salaterkę z rąk
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
To najzdrowszy deser. Po nim poczujesz luz w pasie, a jelita zaczną pracować jak w zegarku
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Czy odgrzewany makaron jest zdrowy? Wiele osób nie wie, jak zmienia się jego skład drugiego dnia
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu
Pierwszy raz jadłam u cioci na Podkarpaciu. Od tej pory często pojawiają się też w moim domu
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie