16 zdjęć jedzenia, które wygląda jakby pochodziło z innej planety. Trzeba mieć niezłe szczęście!

Okazuje się, że nawet proste rzeczy potrafią nas czasem zaskoczyć.

Obrazek
Ewa

#1 Ogórek świecący w UV

Obrazek

#2 Perfekcyjne awokado bez pestki

Obrazek

#3 Podwójny banan, podwójne szczęście

Obrazek

#4 Oreo z odwróconymi ciasteczkami

Obrazek

#5 Ta papryczka trzyma za Ciebie kciuki

Obrazek

#6 Winogrono gigant

Obrazek

#7 Baaardzo długa pianka

Obrazek

#8 A co powiesz na TAKIEGO banana?

Obrazek

#9 Fan orzeszków byłby zachwycony

Obrazek

#10 Truskawka, która zaczęła kiełkować

Obrazek

#11 Borówki- olbrzymy

Obrazek

#12 Cytryna w kształcie marchewki

Obrazek

#13 Ta kaczuszka niekoniecznie nadaje się do kąpieli

Obrazek

#14 Zdecydowanie nie zapomnieli o "kawałkach" czekolady

Obrazek

#15 "Daj jednego!"

Obrazek

#16 To musiał być homar- olbrzym

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze