17 najdziwniejszych pomysłów na potrawy, jakie widzieliśmy. Szef kuchni oszalał!

Zwykły talerz to przeżytek! Ci szefowie kuchni dali się nieco ponieść fantazji i w rezultacie zaserwowali gościom coś, czego nie zapomną do końca życia.

Obrazek
Ewa

#1 Lody truskawkowo-buraczane w szmince

Obrazek

#2 Spaghetti "zrób to sam"

Obrazek

#3 Artystyczny deser serwowany bezpośrednio na stole

Obrazek

#4 Bekon powieszony przy pomocy klamerek

Obrazek

#5 "Mała" wata cukrowa

Obrazek

#6 Idealne dla fanów Igi Świątek

Obrazek

#7 Lewitujący makaron

Obrazek

#8 Idealne na deszczową porę

Obrazek

#9 Mini stolik piknikowy

Obrazek

#10 Żeby nie było zbyt latwo

Obrazek

#10 Marchewkowe ciasto na lustrze

Obrazek

#11 Koktajl w klatce

Obrazek

#12 Kiedy masz 20 gości a tylko 10 talerzy

Obrazek

#13 A gdzie Kopciuszek?

Obrazek

#14 To tylko galaretka owocowa

Obrazek

#15 Drink dla prawdziwego mięsożercy

Obrazek

#16 Chrupiące frytki prosto ze śmietnika

Obrazek

#17 Podobno gdzieś tutaj jest jedzenie

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska